U bent hier:

Familie Noah-Svea

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Uit

Lichtervelde

Familieleden

 • Nele ( 39 jaar )

We zijn een creatieve familie uit Lichtervelde. Mama is vooral bezig met creatieve dingen zoals haken en naaien, Mutti is een echte tuinvrouw. We zijn steeds op zoek naar leuke activiteiten waar we zowel Noah van zes als Svea van nog geen jaar kunnen meenemen. Voor lange afstanden gebruikt Noah een rolstoel of loopfiets dus we zoeken steeds naar toegankelijke activiteiten.


Beoordelingen

 • TriĆ«nnale Brugge 2018 | Schatten van Vlieg

  Geplaatst op 31 aug 2018

  Een mooie wandeling en goede kennismaking met kunst voor kinderen. Jammer dat de opdracht veel hetzelfde was wat dat verveelde snel bij de kinderen.


 • De schatten van vlieg in Diksmuide

  Geplaatst op 31 aug 2018

  Super leuke speurtocht. Is de derde keer en toch weer een heel andere speurtocht op een andere plaats. Toegankelijk voor de rolwagen van de zoon. Zelfs kleine zus kon helpen met de opdrachten.


 • De Schatten van Vlieg Museum aan de IJzer

  Geplaatst op 31 aug 2018

  Onze zoon wou heel graag deze schattenjacht doen. De dame aan de kassa bleef zeggen dat het veel te moeilijk was voor hem (hij is 8 jaar en pienter). Na wat aandringen kregen we de zoektocht toch mee. Het boekje was geen correcte kopie waardoor we wat opdrachten mistten. De opdrachten waren niet te moeilijk maar hij kon niet alle opdrachten uitvoeren omdat het museum niet volledig toegankelijk is voor rolstoelgebruikers. Met het nemen van foto's konden we dit omzeilen? We hadden liever gehoord aan de kassa dat niet het volledige parcours toegankelijk was, daar zijn oplossingen voor, ipv van te zeggen dat het voor hem te moeilijk was.


Acties


Meer acties