U bent hier:

Familie Vandekerkchove

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Uit

Kessel-Lo

Familieleden

 • tettermarjet ( dochter )
 • Anne ( mama )
 • Luc ( papa )

Actief gezin van drie (of van zes als je de kat en de kippen erbij telt) uit Kessel-Lo. Dochter houdt van computeren, maar ziet leuke uitstapjes met mama en papa nog zitten. Mama is graag creatief bezig en zoekt leuke theatervoorstellingen uit of boeiende museumbezoeken. Papa zit graag op de fiets.

Volgers

Lucky D

Meld je aan en volg deze familie.


Beoordelingen

 • Zwembad Sportoase Philipssite

  Geplaatst op 16 apr 2014

  Er zijn heel veel leuke glijbanen. Er zijn ook heel veel stoomcabines. Die zijn echt heel leuk. Er zijn sauna's, Bubbelbaden, Een kleuterbad, Een baantjes zwembad. Echt een heel grote aanrader. Er is ook een grote zwemplek waar je kan zwemmen en spelen. Er is ook een zwembad in de vorm van een cirkel waar je toertjes kan zwemmen.


 • Stedelijk zwembad Kessel-Lo

  Geplaatst op 16 apr 2014

  Het is een redelijk saai zwembad. Er zijn geen glijbanen. Er is wel een kleuterbad waar je in kan zwemmen. Maar er is niks om in te doen. Je kan er wel baantjes zwemmen. Maar voor de kinderen is er alleen maar een soort van kleuterbad. Het is echt geen aanrader vinden wij. De zwemlessen zijn daar ook niet zo leuk. Sommige leraren zijn niet zo leuk.


 • Binnenspeeltuin FunOase

  Geplaatst op 16 apr 2014

  Het is een leuke binnenspeeltuin. Je kan er klimmen,zitten,met ballen spelen. Je kan er ook feestjes organiseren. De feestjes zijn leuk omdat je dan met je vrienden kan spelen. Er zijn ook glijbanen. Als je van de glijbaan gaat kom je uit in een ballenbad. Er zijn ook computergames en autootjes voor kinderen waar je geld in moet steken. Maar voor grotere kinderen is het een beetje te klein om erin te spelen.


Acties


Meer acties