U bent hier:

Familie Vandenberghe-Rebry

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Uit

Poperinge

Familieleden

 • nathaliedanny ( 39 jaar )

Wij zijn een vrolijke familie uit Poperinge. Samen met onze golden retriever Laika trekken we er graag op uit voor een wandeling.

Familie Vandenberghe-Rebry

Beoordelingen

 • Openluchtmuseum Bokrijk

  Geplaatst op 20 aug 2015

  We gingen naar het openluchtmuseum in Bokrijk in de schoolvakantie. We hebben er echt van genoten. De tijd ging heel snel. Telkens was er weer een nieuw huisje te verkennen en een nieuwe oude ambacht. Er zijn ook veel doe-activiteiten: oude spelen, de was doen zoals vroeger, zich verkleden zoals in vroegere tijden,.... Een geslaagde daguitstap!


 • Vierdaagse van de IJzer

  Geplaatst op 20 aug 2015

  Wij namen deel aan de wandeltocht "vierdaagse van de ijzer" in Poperinge. De 8,5 km wandelen was een sportieve uitdaging maar leuk was dat er ook een kleine fotozoektocht aan verbonden was die ons hielp om de puzzel op te lossen. Heel regelmatig kwamen we een foto tegen en langs de omloop was er ook bevoorrading: appelsap, stukje energiereep, chocomelk en een warme pannenkoek. Bij aankomst was er nog animatie: springkasteel, glittertatoos, hulppost van vroeger in oorlogstijd, legervoertuigen zoals ambulances waarin je mocht plaatsnemen,... . Een leuke voormiddag!


 • Op zoek naar Cyriel

  Geplaatst op 29 jul 2015

  Wij bezochten de C-Mine Expeditie met onze 7-jarige zoon. Een indrukwekkend parcours! Na beklimming van de 62 meter hoge schachtbok hadden we een schitterend uitzicht. Bij ons was het wel bewolkt en dus geen helder weer. Het zicht was dus minder ver. Nadien nog binnenspeeltuin op dezelfde site bezocht.


Acties