U bent hier:

Familie Vandenbussche - Ghysel

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Familieleden

 • Liesghysel@hotmail.com ( 33 jaar )
 • Sam ( Man 32 jaar )
 • Miel ( Zoon 7 jaar )
 • Tuur ( Zoon 4 jaar )

Mama en papa en 1 zoontje van 2 jaar en drie maanden.


Beoordelingen

 • Bezoek Technopolis

  Geplaatst op 07 jul 2019

  Ik wou al heel lang een naar Technopolis en nu kwam het er eindelijk van. Ik was superblij. Binnen liep ik samen met mijn broer van de ene naar de andere activiteit. We kwamen ogen te kort. Ik weet graag hoe alles werkt en hier kreeg ik heel veel antwoorden op mijn vragen. Het was een zeer leerrijke toffe dag en we komen zeker nog eens terug!


 • Teddy & Beer - Kom met je knuffelbeer!

  Geplaatst op 10 feb 2019

  Wij waren er op een zondagochtend. We gingen eerst hier naartoe voor we de rest van het museum ontdekten. Het was er echt heel druk en dit maakte het eigenlijk onaangenaam om de tentoonstelling deftig te kunnen bezoeken. Het probleem is vooral dat ouders hun kinderen maar laten lopen. Ze laten hun kinderen voorsteken of op installaties kruipen of ze houden ze gewoon niet in de gaten. Het is dan wel een tentoonstelling voor kinderen en ik ben de eerste om te zeggen dat een kind een kind moet kunnen zijn, maar je kan ze wel goede manieren leren en ze leren hoe je je in een museum moet gedragen. Door deze drukte hebben we de tentoonstelling niet ten volle kunnen bewonderen en dat vonden we allemaal wel jammer ☹️.


 • Museum voor Natuurwetenschappen

  Geplaatst op 10 feb 2019

  We gingen met de trein omdat we gelezen hadden dat er niet veel parkeerplaats is. Toen we aankwamen stond de parking inderdaad al vol. We arriveerden netna openingstijd en konden vlot naar binben. We gingen eerst naar de tijdelijke tentoonstelling. Daarna ontdekten we de rest van het museum. Hier kan je gerust een hele dag vullen, maar kinderen blijven meestal niet zo lang geïnteresseerd. Wij spendeerden er een viertal uur. Onze beide zonen vonden het zeer interessant en indrukwekkend. En de oudste zoon was echt geboeid. Toen wij vertrokken was er enorm veel volk bij de ingang en liep het verkeer in de straat compleet vast. Ik zou dus aanraden om in de voormiddag te gaan 😉.


Acties


Meer acties