U bent hier:

Familie Vandenbussche - Ghysel

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Familieleden

 • Liesghysel@hotmail.com ( 33 jaar )
 • Sam ( Man 32 jaar )
 • Miel ( Zoon 7 jaar )
 • Tuur ( Zoon 4 jaar )

Mama en papa en 1 zoontje van 2 jaar en drie maanden.


Beoordelingen

 • Teddy & Beer - Kom met je knuffelbeer!

  Geplaatst op 10 feb 2019

  Wij waren er op een zondagochtend. We gingen eerst hier naartoe voor we de rest van het museum ontdekten. Het was er echt heel druk en dit maakte het eigenlijk onaangenaam om de tentoonstelling deftig te kunnen bezoeken. Het probleem is vooral dat ouders hun kinderen maar laten lopen. Ze laten hun kinderen voorsteken of op installaties kruipen of ze houden ze gewoon niet in de gaten. Het is dan wel een tentoonstelling voor kinderen en ik ben de eerste om te zeggen dat een kind een kind moet kunnen zijn, maar je kan ze wel goede manieren leren en ze leren hoe je je in een museum moet gedragen. Door deze drukte hebben we de tentoonstelling niet ten volle kunnen bewonderen en dat vonden we allemaal wel jammer ☹️.


 • Museum voor Natuurwetenschappen

  Geplaatst op 10 feb 2019

  We gingen met de trein omdat we gelezen hadden dat er niet veel parkeerplaats is. Toen we aankwamen stond de parking inderdaad al vol. We arriveerden netna openingstijd en konden vlot naar binben. We gingen eerst naar de tijdelijke tentoonstelling. Daarna ontdekten we de rest van het museum. Hier kan je gerust een hele dag vullen, maar kinderen blijven meestal niet zo lang geïnteresseerd. Wij spendeerden er een viertal uur. Onze beide zonen vonden het zeer interessant en indrukwekkend. En de oudste zoon was echt geboeid. Toen wij vertrokken was er enorm veel volk bij de ingang en liep het verkeer in de straat compleet vast. Ik zou dus aanraden om in de voormiddag te gaan 😉.


 • Speurtocht "Opa Gust in kasteelpark De Lovie" wandeling

  Geplaatst op 18 jan 2019

  Onze kinderen vinden deze speurtochten één voor één ontzettend leuk. Het is de ideale manier om ze zonder zeuren te laten wandelen. De afstand van de speurtochten is ideaal en ze merken niet dat ze aan het wandelen zijn. Hier zagen we zelfs twee reeën.


Acties


Meer acties