U bent hier:

FamilieV

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Uit

Bredene

Familieleden

 • FamilieV

Mijn mama en ik zijn twee handen op 1 buik en trekken er graag op uit. We houden van avontuur: wandelen, dieren kijken, zoektochten, ... Soms, als het ons lukt, nemen we ook opa en oma mee op sleeptouw. Wij hebben dus zeker geen "zittend gat" ;-)

Volgers

Pia Dufait

Meld je aan en volg deze familie.


Beoordelingen

 • De Schatten van Vlieg in provinciaal domein Het Leen

  Geplaatst op 05 aug 2019

  Eerder kort. Maar wel ontzettend leuk in een heel mooie omgeving. Op het einde van je speurtocht kan je proberen om het cijferslot te kraken. Nadien nog spelen op de speeltuin en in het speelbos.


 • Schatten van Vlieg in het Zwin Natuur Park

  Geplaatst op 21 jul 2019

  Onze uitstap begon met wachten aan de slagboom tot er een auto van de parking reed. Er is blijkbaar maar beperkt plaats. En langs de baan parkeren is geen optie. Na 10 minuten konden wij gelukkig binnen. Er stonden toen al 5 auto's achter ons. Dus als tip: vroeg komen in de zomer! Wij doen heel regelmatig een schat van vlieg. Deze hier in het zwin vonden we iets minder geslaagd. Het zwin zelf is zeker wel de moeite. Voor de kinderen hebben ze verspreid over het park enkele nieuwe uitdagingen gemaakt: ooievaarsnest, hindernisparcours, een groot ei om in te kruipen, ... naast alle vogels om te spotten een leuke afwisseling.


 • Schatten van Vlieg in De Kaaihoeve in Meilegem (Zwalm)

  Geplaatst op 21 jul 2019

  In deze schattentocht van vlieg werd veel tijd en moeite gestoken en dat merk je. Heel leuk en leerrijk. Toppers voor ons waren het blotevoetenpad en de braakbal uitpluizen. Leuk dat je nog een extra cadeautje uit de schatkist mag halen.


Acties


Meer acties