U bent hier:

FamilieV

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Uit

Bredene

Familieleden

 • FamilieV

Mijn mama en ik zijn twee handen op 1 buik en trekken er graag op uit. We houden van avontuur: wandelen, dieren kijken, zoektochten, ... Soms, als het ons lukt, nemen we ook opa en oma mee op sleeptouw. Wij hebben dus zeker geen "zittend gat" ;-)

Volgers

Pia Dufait

Meld je aan en volg deze familie.


Beoordelingen

 • Het geheim van Pipa de Paashaas

  Geplaatst op 15 apr 2018

  Dit is een klein museum. De zoektocht was leuk maar eerder kort. Het springkasteel was jammer genoeg helemaal nat. Ook nog een kleine speeltuin bij.


 • Kinderboerderij Hoeve Paepehof

  Geplaatst op 25 mrt 2017

  Wij waren erbij op lammetjesdag. We gingen met de stempelkaart op stap. Na 7 workshops (waarvan 1 betalend) kon je een klein gadget gaan halen. We konden zien hoe de schapen geschoren werden. Er waren springkastelen en trampolines en een leuke speeltuin met speelgoed. Het was een leuke dag, maar het was er SUPER druk. Dat was wel heel jammer.


 • Gravensteen

  Geplaatst op 30 jan 2017

  Als je zoon van 5 jaar ridders de max vindt, dan moet je het Gravensteen natuurlijk eens bezoeken. En dat deden wij dus ook in de Kerstvakantie. Zeker de moeite waard, alleen jammer dat er niets extra voorzien was voor kinderen. De laatste nummers van het parcours konden wij niet bezoeken, aangezien dat stuk gesloten was voor het publiek. Wij hadden héél wat moeite om parkeerplaats te vinden. Alle parkeertorens waren helemaal volzet! Dus hou daar rekening mee. Maar toch leuke uitstap.


Acties


Meer acties