U bent hier:

FamilieV

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Uit

Bredene

Familieleden

 • FamilieV

Mijn mama en ik zijn twee handen op 1 buik en trekken er graag op uit. We houden van avontuur: wandelen, dieren kijken, zoektochten, ... Soms, als het ons lukt, nemen we ook opa en oma mee op sleeptouw. Wij hebben dus zeker geen "zittend gat" ;-)

Volgers

Pia Dufait

Meld je aan en volg deze familie.


Beoordelingen

 • Speurtocht "Speuren met Siper" wandeling

  Geplaatst op 10 nov 2018

  Bij deze speurtocht wandel je in een heel mooie omgeving. Wij deden het speeltuintje langs deel 1 en de Menenpoort langs deel 2 als extra erbij. Vooral deel 2 was hier een echt succes. En je krijgt nog een leuk cadeautje als beloning. Een echte aanrader!


 • Speurtocht "De verdwenen steen van Zonnedaal" wandeling

  Geplaatst op 18 aug 2018

  Dit was onze 3de speurtocht uit de reeks. Hier was de route toch minder goed uitgelegd dan bij de vorige 2. Ook de schat zit niet meer op zijn plaats verstopt. Wegens diefjes moet je deze nu afhalen in de toeristische dienst. Wel mooie omgeving. Met openbaar toilet en leuke cafetaria


 • Kortrijk 1302

  Geplaatst op 09 aug 2018

  Wij gingen dit museum bezoeken en deden er het spel "Het ABC van Kortrijk 1302". Het spel was leuk en je krijgt een cadeautje als beloning. Het museum is redelijk klein maar de voelmuur en de verkleedkist waren een echte hit!


Acties


Meer acties