U bent hier:

fcbole

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Uit

Brugge

Familieleden

 • kurt1967 ( 51 jaar )

Eindeloos groot


Beoordelingen

 • Hoe tem je een draak 2

  Geplaatst op 28 jan 2015

  Niets beter dan op een regenachtige dag naar een leuke film gaan zien! Mooi verhaal, prachtige draken, humor, beetje speels karakter, en wat stoere elementen. Leuk ook dat een meisjes draken temmer deel uitmaakt van het team! Dat lokt natuurlijk ook wel meisjes naar de zaal die gaan zien naar die film! Dus jongens, als je denk dat dit enkel een film enkel voor jullie is dan hebben jullie het mis, ook sterk aan te raden voor dappere meisjes !

  Super zaal !


 • Uitstap Plopsaland

  Geplaatst op 28 jan 2015

  Het was een leuke uitstap waar de kids zich voluit konden uitleven en de ouders ook gezellig konden meegenieten. Ook af en toe een hapje en een drankje konden genuttigd worden. De dag vloog voorbij en de kids vielen al in slaap in de auto..
  Iedereen was haply. De licatie is goed bereikbaar.


 • Laika & Bontehond

  Geplaatst op 28 jan 2015

  Het was schitterend en zeer leuk voor de kids en de mama's en de papa's. Leuk om zulke lieve mensen te ontmoeten. Moet veel tijd gelost hebben om zulk mooi schouwspel in elkaar te zetten. Dikke proficiat aan iedereen die daar aan meegewerkt heeft. Makkelijhk parking bij de deur was ook super. Is voor groot en klein een aanrader van formaat .... dus allen daarheen...

  Super


Acties


Meer acties