U bent hier:

Firma Muizebuik & Co (Fam. Nijs)

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Familieleden

 • Nina ( 13 jaar )
 • Peggy ( Mama 52 jaar )
 • Noël ( Papa 57 jaar )

Wij zijn een klein -maar fijn- gezinnetje uit Sint-Truiden. Wij maken graag een uitstapje naar een leuke stad,een tof museum of een plezante speeltuin. De schatten van Vlieg zijn bij onze favorieten!

Firma Muizebuik & Co (Fam. Nijs)

Volgers

Vlieg

Meld je aan en volg deze familie.


Beoordelingen

 • Het Maïsdoolhof 2019

  Geplaatst op 08 aug 2019

  Heel leuke activiteit! Niet alleen het doolhof , maar ook alles wat er bij hoort ( prijsvraag, strobalenpiramide, de diertjes,...) , ouderwets plezier voor een klein prijsje. De formule is geniaal in zijn eenvoud. Aanrader!


 • Autoworld

  Geplaatst op 08 aug 2019

  Ik heb Autoworld vele jaren geleden bezocht en was aangenaam verrast toen ik er onlangs weer eens naartoe kon. Alles is zo mooi tentoongesteld, we werden adhv de audioguide doorheen heel het museum geloodst en kwamen allerlei interessante dingen te weten. Van sommige wagens kreeg ik zelfs kippenvel. Papa nam plaats in de racewagen ( speelgoed voor grote jongens! ) . We hebben ons meteen ingeschreven op de nieuwsbrief, zodat we nog eens terug kunnen als er weer een nieuwe tijdelijke tentoonstelling is.


 • Toy Story 4 (NL versie)

  Geplaatst op 08 aug 2019

  Spannend, leuk, grappig en soms een beetje eng. We hebben genoten. En ‘Je bent een vriend van mij’ blijft in ons hoofd klinken.


Acties


Meer acties