U bent hier:

Firma Muizebuik & Co (Fam. Nijs)

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Familieleden

 • Nina ( 11 jaar )
 • Peggy ( Mama 50 jaar )
 • Noรซl ( Papa 55 jaar )

Wij zijn een klein -maar fijn- gezinnetje uit Sint-Truiden. Wij maken graag een uitstapje naar een leuke stad,een tof museum of een plezante speeltuin. De schatten van Vlieg zijn bij onze favorieten!

Firma Muizebuik & Co (Fam. Nijs)

Volgers

Vlieg

Meld je aan en volg deze familie.


Beoordelingen

 • Timeless Beauty

  Geplaatst op 20 mrt 2017

  We bezochten de tentoonstelling op een grijze zondagnamiddag. Het was dan ook vrij druk, maar niet op een storende manier. We kregen allemaal een audioguide en gingen op verkenning. Voor kinderen is er aangepaste uitleg op hetzelfde parcours. Heel interessant! We hebben oa. geleerd hoe Romeinse vrouwen een trucje hadden gevonden om hun ogen op te maken รจn hoe ze haarverf maakten om hun grijze haren te verven...we griezelen er nog van! Maar we verklappen niks hoor, ga het zelf maar ontdekken! Als je de workshop 'Romeinse selfie' gaat doen, neem je ook een zelfgemaakt souvenir mee naar huis, leuk! En, als je aan het einde even je audioguide scant en je registreert, kan je thuis alles nog eens opnieuw beleven, ook de dingen die je gemist zou hebben. Super idee.


 • D5R, de film (NL versie)

  Geplaatst op 26 feb 2017

  Super leuke film! Het was ook heel spannend en er gebeurden onverwachte dingen. Het was geweldig! Ik ga nog eens kijken ! ๐Ÿฆ„๐Ÿฆ„๐Ÿฆ„๐Ÿฆ„๐Ÿฆ„๐Ÿฆ„๐Ÿฆ„๐Ÿฆ„๐Ÿฆ„๐Ÿฆ„๐Ÿฆ„๐Ÿฆ„๐Ÿฆ„๐Ÿฆ„๐Ÿฆ„๐Ÿฆ„๐Ÿฆ„๐Ÿฆ„


 • De Lego Batman Film (NL versie)

  Geplaatst op 26 feb 2017

  Spannend, vol actie, flitsend,....zoals we van de tweede Legofilm verwacht hadden.


Acties


Meer acties