U bent hier:

Flamingootjes

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Familieleden

 • Line ( 51 jaar )

De Flamingootjes wonen in Gent. We houden ervan in het weekend in Gent leuke activiteiten te doen. We fietsen overal naartoe met de 2 jongens van 10 en 12 jaar.


Beoordelingen

 • Storm: Letters van vuur

  Geplaatst op 27 feb 2017

  Spannende film die zich afspeelt in de tijd van Luther. Zeer goeie acteurs en mooie decors en stadsbeelden van Antwerpen en Gent in de Middeleeuwen. Soms was de film wel wat griezelig. In de rioleringen onder de stad gefilmd, waar veel ratten en dode beesten lagen. Het is een lange film, die geen seconde verveelt.


 • Verdwaald

  Geplaatst op 20 apr 2016

  Mijn zoon van 11 was nieuwsgierig om zijn 2 klasgenootjes te zien spelen, die de ateliers van de Kopergietery volgden dit jaar. Hij vond het niet echt een klassiek verhaal over bv. verdwaald zijn in het bos, maar zei dat men duidelijk goed nagedacht had over wat 'verdwaald' allemaal kan betekenen, zoals 'verdwaald in het hoofd'. Er werd niet veel gesproken in het stuk, de gebaren en muziek maakten veel duidelijk. Mijn zoon vond het in elk geval heel mooi.


 • Gent Undercover

  Geplaatst op 20 apr 2016

  We speelden het gps stadsspel 'Gent Undercover' Jacht op de jakhals in het centrum van Gent. Info over dit spel vind je hier: https://www.uitinvlaanderen.be/agenda/e/gent-undercover/deab9981-2988-4a7b-a8a2-45a6485a745b.
  Je download de app voor het spel gratis thuis, je kiest tussen 2 spelen (in het centrum of in het museumkwartier, wij kozen het centrum) en gaat op stap. Je krijgt via gps de te volgen route aangegeven op je tablet of smartphone. Op verschillende plaatsen krijg je opdrachten uit te voeren, die je een letter of cijfer uit de code opleveren waarmee je de boeven (hackers) te pakken krijgt. In totaal duurt het ongeveer anderhalf uur. De start van het spel is 'cool' en mijn jongens (9 en 11 jaar) vonden het leuk om te doen. Niet alle opdrachten waren even duidelijk, maar gelukkig is er telkens mogelijkheid om via een tip toch aan het goeie antwoord te geraken, dit was bij ons toch wel een aantal keren nodig. Je loopt door het centrum van Gent en ziet verschillende bezienswaardigheden op de route. Het is niet zo geschikt voor echt jonge kinderen, maar vanaf een jaar of 9 en met wat hulp lukt het wel. Je hebt onderweg geen internetverbinding meer nodig.

  Fijn, het oude stadscentrum.


Acties


Meer acties