U bent hier:

Hocuspocusmats

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Familieleden

 • November22

Mama met 1 grote boy (de papa) en een kleine boy (3jaar). De boys houden wel van wat actie :-).


Beoordelingen

 • Aqua Mundo Centerparks Erperheide

  Geplaatst op 12 feb 2017

  Een dagje vrij op school voor de zoon en een dagje extra vakantie voor papa en mama! Ideaal om een dagje te gaan zwemmen. De oogjes van onze 4- jarige waterrat straalden de hele dag. Na elke glijbaan maar 1 zin: nog eens!!! Hij wou bij à het water niet uit voor een plas of eetpauze. Aanrader voor jong en oud, iedereen vindt wel een zwembadje naar zijn zin! Wij komen zeker terug en mss wel eens wat langer ...


 • Gezinsschaatsen op zondagvoormiddag in Sport Vlaanderen Liedekerke

  Geplaatst op 08 jan 2017

  Kerstvakantie staat voor schaatsplezier! Zoontje van 4 jaar was nog een beetje te jong ... na 3 rondjes had hij genoeg ijs gezien. Maar zeker een leuke activiteit want voor de kids zijn er ook schaatsen en er is animatie op het ijs. We komen zeker terug als hij wat ouder is en voor meer rondjes gaat :-)


 • Het Laarbeekbos

  Geplaatst op 08 jan 2017

  Na een paar keer voorbij de wegwijzer (heel klein) te zijn gereden, hebben we Laarbeekbos dan toch gevonden. En we zijn blij dat we dit plekje ontdekt hebben! Leuk speeltuin met eens wat andere speeltoestellen en veel klimtorens voor mijn kleine klimmer. Ook mooi en proper bos. In de zomer keren we zeker terug!


Acties


Meer acties