U bent hier:

Hocuspocusmats

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Familieleden

 • November22

Mama met 1 grote boy (de papa) en een kleine boy (3jaar). De boys houden wel van wat actie :-).


Beoordelingen

 • ZOO Antwerpen

  Geplaatst op 09 aug 2017

  De vernieuwde Zoo stond al een tijdje op ons to-do-lijstje ... du treinden (altijd avontuur voor de kids) we op een zonnige( tip: ga niet op een zonnige vakantiedag, veel te veel volk) maandag richting Antwerpen. De Mensapenvallei en de wandelbrug waren mooi, maar we hadden er iets meer van verwacht. Niet alle dieren waren zo goed zichtbaar omwille van hoge struiken of omheiningen. Wel een dikke chapeau voor de tuinmannen voor de mooie bloemenperkjes! Wel een minpuntje; restaurant vrij prijzig en jammer dat je voor bepaalde activiteiten nog moet bijbetalen (schminken, klimmen op klimpaal). Maar sowieso fijn de vernieuwde Zoo een bezoekje te brengen!


 • De Schatten van Vlieg in Bibliotheek De Wolfsput

  Geplaatst op 27 jul 2017

  Onze 4-jarige speurneus ging op ontdekking in de bib ... maar het was nog een beetje moeilijk (of waren het mama en papa die het te moeilijk vonden :-) ... en sommige geurtjes moeten eens opnieuw gespoten worden ...
  Maar zoontje vindt zo een dingen altijd fijn!


 • Uitstap Planckendael

  Geplaatst op 15 jul 2017

  Sinds kort hebben we een abonnement op dit mooie dierenpark en ... we hebben er al veel gebruik van gemaakt!
  Voor ons is het de ideale combinatie van dieren en speeltuin. Alles is heel verzorgd en op maat van kinderen. Veel leuke extraatjes zoals het vlot, stappen dus de bomen, ... Wij worden het niet beu!


Acties


Meer acties