U bent hier:

Hocuspocusmats

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Familieleden

 • November22

Mama met 1 grote boy (de papa) en een kleine boy (3jaar). De boys houden wel van wat actie :-).


Beoordelingen

 • Train World: Beleef de spoorwegen van gisteren, vandaag en morgen

  Geplaatst op 28 dec 2017

  Het begon al met de treinreis naar Train World: samen naar de sporen kijken, de namen van de stations, ... een goede voorbereiding op het museum
  Super mooi museum, duidelijke info, net, vriendelijk personeel, leuk voor alle leeftijden, ...
  Onze 5 jarige kaartjesknipper liep enthousiast door de zalen. Het leukste vond hij het zelf besturen van de trein, het minst leuke de auto die onder de trein gereden was ... heeft hij nog veel over gepraat .. dus boodschap blijft hangen! Hij is ook superfijn op de schat :-).
  Echt een leuk en kindvriendelijk museum!!


 • Comics Station

  Geplaatst op 01 okt 2017

  Ons zoontje van 4 is nog geen stripfan, maar heeft toch 100% genoten van deze uitstap. Er is dus zeker iets te beleven voor jong en oud. Ideaal te bereiken met de trein, variatie in de activiteiten: digitaal (zoeken van dingen, film, ... ,) uitdaging (oa de glijbanen en de touwen, de botsbollen, ...), beetje kijken en foto's nemen. Ook leuk voor ouders :-). Je kan er zeker een drietal uurtjes doorbrengen (sommige activiteiten waren net nog een beetje te moeilijk voor een 4-jarige, maar mama en papa helpen graag). Ook supervriendelijk personeel.


 • ZOO Antwerpen

  Geplaatst op 09 aug 2017

  De vernieuwde Zoo stond al een tijdje op ons to-do-lijstje ... du treinden (altijd avontuur voor de kids) we op een zonnige( tip: ga niet op een zonnige vakantiedag, veel te veel volk) maandag richting Antwerpen. De Mensapenvallei en de wandelbrug waren mooi, maar we hadden er iets meer van verwacht. Niet alle dieren waren zo goed zichtbaar omwille van hoge struiken of omheiningen. Wel een dikke chapeau voor de tuinmannen voor de mooie bloemenperkjes! Wel een minpuntje; restaurant vrij prijzig en jammer dat je voor bepaalde activiteiten nog moet bijbetalen (schminken, klimmen op klimpaal). Maar sowieso fijn de vernieuwde Zoo een bezoekje te brengen!


Acties


Meer acties