U bent hier:

Hocuspocusmats

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Familieleden

 • November22

Mama met 1 grote boy (de papa) en een kleine boy (5 jaar). De boys houden wel van wat actie :-).


Beoordelingen

 • Het Laarbeekbos

  Geplaatst op 21 jan 2019

  Op een ijskoude maar zonnige zondag een mooie wandeling gemaakt in Laarbeekbos. Was er wel druk dus even zoeken naar parkeerplaats. Een korte wandeling gemaakt en het bos is heel proper, leuk wandelen, ... Vlakbij de autostrade maar toch heerlijk rustig. Na de wandeling de beloning voor onze stapper ... de speeltuin (leuke combi dus van wandelen en spelen - eventueel kan je ook iets drinken/eten in de brasserie). Leuke speeltuin, toffe toestellen voor wat oudere kinderen, mooi onderhouden, geen zand maar schors op de grond, ...Er staat een hekje zodat kleine kinderen niet kunnen 'ontsnappen'. We komen op een warme, zonnige dag zeker nog eens terug ... met een picknick :-).


 • Kinderboerderij 't Struisvogelnest

  Geplaatst op 02 jan 2019

  Ws nog leuker op een zomerse dag, maar ook deze winterse versie was best fijn voor onze 6-jarige 'boer'.
  Zeer laagdrempelige kinderboerderij met veel specialere dieren (nandoe, emoe, wolvarken, ...), voldoende beleving (zoon vond het melken van de neokoeien super), educatieve paden, .... Het wagenpark van de speelgoedtractoren is ook fijn ... onze boer crosste er tussen de dieren op rond ... geweldig om te zien en goed om zich helemaal boer te voelen! Er is een een gedeelte waar je iets kan drinken en de kinderen tussen het hooi kunnen spelen en natuurlijk zijn er ook veel .... struisvogels!


 • Nachtwacht: De Poort der Zielen

  Geplaatst op Vandaag om 19:35 uur

  Zoontje van 6 is een grote fan van Nachtwacht, dus wou hij ook de film graag zien. Fijn verhaal, onverwachte wendingen, mooie lessen over vriendschap, het goede en kwade, ... Beetje spannend, maar zeker niet te griezelig! Ook voor mama en papa was het een film met humor, mooi gemaakt, .... We leefden helemaal mee! Chapeau voor de hele cast! Onze kleine Wilco :-) kijk de film geboeid uit!


Acties


Meer acties