U bent hier:

holderdebolder

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Familieleden

 • bieke holvoet ( 30 jaar )

een mama, een papa en 2 prachtige dochters waarvan eentje nog kersvers


Beoordelingen

 • Teddy & Beer - Kom met je knuffelbeer!

  Geplaatst op 04 nov 2018

  Zeer leuke tentoonstelling. De kinderen kwamen op een interactieve manier meer te weten over beren.
  In het begin van de tentoonstelling kregen ze een badge. Deze konden ze op meerdere momenten in de tentoonstelling scannen. Na het scannen kregen ze een verhaal te horen of een doe-opdracht. Ook het meenemen van de eigen teddy-beer was een groot succes.
  Aanrader!


 • De Schatten van Vlieg bij DIVA!

  Geplaatst op 27 aug 2018

  Leuke rondleiding. De kinderen waren een grote fan van de koptelefoons. Ze speurden het museum rond op zoek naar dingen om te scannen. Ondertussen genoten ze van de prachtige juwelen ed.


 • Rapunzel, de sprookjesmusical (Music Hall) - Stadsschouwburg Antwerpen

  Geplaatst op 09 jan 2017

  Wij zijn naar Rapunzel gaan kijken toen het toevallig ook een ledendag was. Dit had als gevolg dat de voorstelling begon met een beetje reclame en jammer genoeg ook tijdens de voorstelling hier een woordspeling op gemaakt werd.
  Verder was het verhaal leuk aangepast. Voor mijn smaak te veel schetenhumor en moppen over gewicht. Ergens een beetje jammer dat de slechte ook net dik is, niet perse het voorbeeld dat ik mijn kinderen wil geven.
  Ook stond de muziek een beetje te luid waardoor de zangstemmen er niet altijd verstaanbaar doorkwamen.
  Mijn kinderen waren wel enthousiast. Vooral over Rapunzel zelf en de lakeien. Mijn jongste heeft met grote ogen gekeken. Mijn oudste vond dat er iets te weinig Rapunzel in voorkwam.
  We hebben 1.5uur in de zaal gezeten, wat echt wel best lang is voor een voorstelling vanaf 2jaar. Mijn jongste is 2.5 en werd tegen het einde het kijken toch wat moe.


Acties


Meer acties