U bent hier:

Huize Foskes

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Uit

aalter

Familieleden

 • foskes mama ( mama 39 jaar )
 • foskes papa ( papa 41 jaar )
 • foskesbroer ( zoon 9 jaar )
 • foskeszus ( dochter 7 jaar )

Papa, mama,zoon (8 jaar), dochter (6 jaar).
Wij zijn een sportieve familie, mama gaat graag gaan lopen, papa gaat naast zijn drukke job graag gaan fietsen,de kids doen graag aan tennis en voetbal (de dochter toch).


Beoordelingen

 • De waanzinnige boomhut - de expo

  Geplaatst op 07 mrt 2017

  Onze zoon (8) heeft één van de boeken gelezen maar was nauwelijks geinteresseerd in de expo terwijl hij toch meestal wel enthousiast is voor zulke dingen. Het parcours beneden in het fort vond hij dan wel heel tof. Onze dochter van 6, die nog geen boek van de boomhut heeft gelezen, vond alles de max. Ze heeft meegewerkt aan haar 'eigen verhaal' en ook zij vond het parcours heel leuk. Al met al een leuke uitstap maar ik zou het niet aanraden voor mensen die van ver moeten komen.


 • Ballerina (NL versie)

  Geplaatst op 28 feb 2017

  Super leuk film. Wij hadden drie jongens en een meisje mee. De jongens hebben evenhard genoten van deze film als het meisje. Ook voor volwassenen erg leuk, mooi getekent ook. Zeker de moeite om eens te gaan bekijken


 • Technopolis

  Geplaatst op 17 feb 2017

  Kids vonden het superleuk! Niet alles werkte met de armbandjes, dat was wel jammer. We hebben dit ter plaatste ook aangegeven. Men zei dat de technieker die dag niet aanwezig was om de problemen te verhelpen. Vooral onze oudste (8 jr) vond het erg leuk en wil graag nog een keer terug gaan. Dat gaan wij zeer waarschijnlijk ook nog wel doen! Erg leerzame, geslaagde en gezellige dag!


Acties


Meer acties