U bent hier:

Huize Hoevenaeghel

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Uit

Rillaar

Familieleden

 • Bruno ( 39 jaar )

We zijn een gezin met 4 kinderen. Eind 2019 zullen ze 4, 6, 8 en 10 jaar jong zijn. We houden zowel van uitstapjes naar pretparken, als wandelingen, het bezoeken van monumenten, een filmke, ...


Beoordelingen

 • Schatten van Vlieg in het Kasteel van Horst

  Geplaatst op 01 aug 2019

  Leuke activiteit waarbij je de mooie omgeving rond het kasteel leer kennen. Jammer dat het kasteel zelf niet te bezoeken was. Aangename picknick area is ook voorzien.


 • Schatten van Vlieg op Abdijsite Herkenrode - bevrijd de eenhoorn!

  Geplaatst op Vandaag om 12:14 uur

  Dankzij de extra zoektocht voor de allerkleinsten, konden we onze gasten opdelen en gemakkelijker 'beheersen'... :p De oudsten deden 'schatten van vlieg' en de jongsten de speurtocht van Herkenrode zelf.
  Wel jammer dat je ondertussen niet rustig alles van de tentoonstelling kan meenemen (daarvoor eisten de kids teveel aandacht op). Nadien maakten we nog een wandeling naar de Lavendelhoeve (ook de moeite waard).


 • Schatten van vlieg Het Vinne Zoutleeuw

  Geplaatst op 16 jul 2019

  Net terug van een namiddag Het Vinne. Zeer mooie locatie en mooi natuurdomein.
  De schattenzoektocht loodst je doorheen het centrale gedeelte en nadien maakten we nog een wandeling rond het meer. Top !
  De schattenzoektochtactiviteiten waren divers genoeg om alle leeftijden bezig te houden. En nog een extra leuke (lees: lekkere) attentie ontvangen van het provinciedomein zelf.
  Enig minpuntje is de niet zo propere sanitaire blok.


Acties


Meer acties