U bent hier:

Jasper en Vlieg

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Uit

Geraardsbergen

Familieleden

 • Els Barbieur ( Mama 39 jaar )
 • Peter Pieraert ( Papa 43 jaar )
 • Jasper ( Zoon 9 jaar )

Wij zijn een fijn gezin uit Geraardsbergen. Mama houdt van lezen en zorg dragen voor haar mannen en papa is een ware MTB'er en Tourliefhebber. In de vakantie maken we graag uitstapjes met ons drie en daar helpt vlieg ons wel eens bij.

Jasper en Vlieg

Beoordelingen

 • De schatten van Vlieg

  Geplaatst op 17 aug 2017

  Leuke tocht doorheen een heel mooi museum. De antwoorden op de vraagjes waren mits hulp van mama en papa goed terug te vinden. Mooi boekje dat je als herinnering aan je tocht meekrijgt. Het was zowel voor mama, papa als mezelf een heel fijne museumervaring. Ook de ontvangst was heel hartelijk.


 • Schatten van Vlieg in het Cartoonfestival Knokke-Heist met Thema "Eureka"

  Geplaatst op 09 aug 2017

  Onze zoon vond het een fijne zoektocht.
  Jammer dat het maar in 1 deel is. Wij namen eerst de deur waar er geen vragen over waren, wat een beetje ergernis opwekte bij onze zoon.
  Toen we uiteindelijk toch een herkenningspunt vonden, was het jammer dat alle vragen door elkaar stonden. Ook een jammerlijk boekje. Een gekopieerd boekje op A4-formaat. Mama was nodig om het in de juiste volgorde te krijgen.
  Maar ondanks de minpuntjes, toch een fijn moment op een heel winderige dag aan zee.


 • De Schatten van Vlieg in het STAM : Ruik jij wat ik ruik?

  Geplaatst op 12 jul 2017

  We waren na de vorige jaren steeds een fijne uitstap met fijn uitgekiende zoektocht te hebben gedaan deze keer toch wel wat ontgoocheld. Vooreerst werd ons de zoektocht gegeven voor kinderen tussen 10-12 jaar terwijl we daar met ons zoontje van 7 stonden. Uiteraard hebben we die kleine lettertjes maar gezien toen we al binnen waren. Verder werd er een geurtocht voorgesteld... wat een ontgoocheling. In 1 zaal kon er iets geroken worden, verder enkel wat vrijblijvende vragen: Bv. Welke geur zou je hier kunnen ruiken? (Haven), geen verdere info, nergens een mogelijke opl. of extra tip. De schat vond je wanneer je op je reukzin zou verdergaan. Een minuscuul zakje lavendel in een groot pand rond de binnenkoer stelde die geur voor. Je raadt dus al zeker dat je dit nooit kan ruiken. Een gemiste kans. Want dit thema leent zich tot veel meer. Er staan ook 2 fouten in de bundel, waardoor de zoektocht met een jonger kind toch moeilijk wordt.


Acties


Meer acties