U bent hier:

Julie, An en Lore

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Familieleden

 • An
 • Jurlie
 • Lore
 • Seppe

Mama Julie, mama An en dochter Lore


Beoordelingen

 • Conquesta indoor speeltuin

  Geplaatst op 13 jan 2018

  Grote binnenspeeltuin met een groot stuk voor peuters/kleuters (wat je niet veel ziet bij binnenspeeltuinen). Ze hebben er hun eigen trampoline, ballenbad, glijbaantjes, klim en klauter constructie. Ook de grote kindjes komen zeker aan hun trekken met grote trampolines, glijbanen, spinnenweb,.... Er is veel plaats om iets te eten of te drinken en je hebt goed zicht op de spelende kinderen. Het is open in de voormiddag en dan is het rustiger.


 • Zwembad Interbad

  Geplaatst op 13 jan 2018

  Zwembad met verschillende baden. Het kleine babybadje met een sproeier, het kleuterbad met glijbaantje en grote emmer die kan omvallen en het grote bad met springplank en soms een speelkussen. Daarnaast een kleine versnelling en bubbelbad en een grote glijbaan met lichtjes.


 • Het provinciaal domein Tillegem

  Geplaatst op 13 jan 2018

  Leuk domein, ideaal voor een grote wandeling door het bos. Er is ook een stuk met verhard pad wat handig is om de kleinere kindjes te laten (of te leren) fietsen. Je kan wandelen tot aan het kasteel. Bij de vijver is er een groot speelplein voor klein en groot. Er zijn grote klimtorens met glijbanen, enkele schommels, een klein speelhuisje voor de kleintjes,... Ondergrond is zand en het is niet afgesloten. Er is onlangs een nieuw stukje bijgekomen, een klein parcours met daarnaast enkele picknickbanken. Vlak naast het speelplein is er de Trutselaar waar je terecht kan voor een drankje en iets lekkers. Soms staat er ook een ijskar. Er is een openbaar toilet net naast het nieuwe stukje speelplein.


Acties


Meer acties