U bent hier:

kids in actie

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Uit

Ertvelde

Familieleden

 • Ellen ( 38 jaar )

Wij zijn een vrolijke bende uit het Meetjesland. Hier wordt er veel gespeeld en als het weer enigszins meezit, dan is onze tuin het favoriete speelplekje! De kinderen vinden het fantastisch als we op uitstap gaan. Een avontuur beleven, dichtbij of iets verderop.


Beoordelingen

 • Ontdek het leven zoals het was op het Mottekasteel Hoge Wal

  Geplaatst op 29 jul 2015

  Een toffe activiteit in ridderstijl. De kinderen krijgen een audiogids mee en een plannetje. Daarop staan verschillende stenen die ze in en rond het Mottekasteel moeten zoeken. Bij iedere steen krijgen ze een woordje uitleg en een kleine doe-opdracht. De uitleg wordt op kindermaat gegeven. De 'zoektocht' duurt maar een klein uurtje, ideaal zodat iedereen geboeid blijft tot op het einde. Een aanrader voor iedereen die in de buurt woont. Persoonlijk zou ik er geen kilometers voor gaan rijden.


 • Clown Tobi – Clown Tobi’s Abracadabrashow

  Geplaatst op 29 jul 2015

  Vandaag naar een heel leuke show gaan kijken. De kinderen (2,5j-5j- 7j) hebben er van genoten. Ze zongen mee met de liedjes, keken vol verwondering naar enkele trucs en hebben vooral veel gelachen! De show duurde een ongeveer 30 min gevolgd door een korte pauze. normaal gezien zouden we in de pauze vertrokken zijn om naar de speeltuin te gaan,maar de kids vonden het zo leuk dat we gebleven zijn voor het 2de gedeelte.
  Blije kids=blije mama!