U bent hier:

L & co

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Familieleden

 • Katrien ( mama )
 • Lex ( zoon )

Mama is steeds op zoek naar toffe uitstapjes. Zoon heeft pakken energie maar heeft een brede interesse waardoor zowat alles in aanmerking komt. Hij laat zich dan ook graag meevoeren in nieuwe avonturen.


Beoordelingen

 • Dommelslag

  Geplaatst op 11 apr 2016

  Superleuk zwembad! Lekker warm peuterbad voor de allerkleinsten, golfslagbad, glijbanen (vooral leuk met de band), wildwaterbaan, gewoon zwembad... telkens weer dolle pret!


 • Plopsa Indoor

  Geplaatst op 11 apr 2016

  Leuk park, al zijn er naar mijn mening nog te veel betalende attracties/winkeltjes, aangezien het er sowieso al kleiner is dan de 'buitenparken'. Wel leuk dat je er bij goed of slecht weer terecht kan, het heeft meer weg van een binnenspeeltuin dan van een pretpark. Wij waren wel blij dat onze zoon al 3 was toen we de eerste keer gingen, eerder zou hij er niet veel aan gehad hebben.


 • Gallo-Romeins Museum

  Geplaatst op 11 apr 2016

  Zeker de moeite waard! Een eerste keer met neefje en nichtje geweest, enkel de permanente tentoonstelling en we vonden het allemaal de moeite! Geparkeerd aan de Motten en via een aangename wandeling door de smalle straatjes ben je snel aan het museum. De zoon is later nog met opa en grote neef terug gegaan voor de tentoonstelling over de gladiatoren, en kwam trots thuis met een zelfgemaakte Romeinse helm!


Acties


Meer acties