U bent hier:

La familia Peeters

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Uit

Sint-Job

Familieleden

 • Annika ( 54 jaar )

Een gezin met 2 zoontjes van 11. Echte jongens die van avontuur houden, graag op overlevingstocht gaan en verzot zijn op water. En die tevens dol zijn op dieren, theater, film en muziek.


Beoordelingen

 • Plopsa Indoor

  Geplaatst op 03 dec 2016

  Het park is enkel geschikt voor kleine kindjes, onze jongens van 11 waren te groot. Het is totaal absurd dat je ook moet betalen voor volwassenen (dat begrijp ik althans uit hun website - wij hadden de inkom cadeau gekregen van het werk). Van een Bobbejaanland of Walibi kan ik dat begrijpen maar voor dit park? Je gaat enkel mee omdat je kind te jong is om alleen te gaan. Het aanbod aan attracties is, zeker in vergelijking met andere kinderspeeltuinen zoals den Deugeniet te Ekeren, erg beperkt. In den Deugeniet betaal je bovendien maar 8 euro/kind en volwassenen mogen gratis binnen. Een groot deel van het domein van Plopsa Indoor wordt in beslag genomen door (dure) winkels en 'restaurants'. Het eten is niet lekker (slappe, vette frieten, ze leken wel van karton) maar wel kruidig geprijsd. De bediening was matig (er stonden 4 meisjes en 5 klanten en nog was het zeer lang aanschuiven; de dames waren niet onbeleefd maar hadden duidelijk geen plezier in hun werk). Wat hebben best lang gereden om er te geraken maar waren desondanks na 2 uur (inclusief eten en aanschuiven voor de sint) alweer ribbedebie. Geen aanrader.


 • PostXKids: KIRIKOU EN DE HEKS

  Geplaatst op 03 dec 2016

  Kirikou is een klein Afrikaans kereltje met een groot hart en verstand dat alle problemen van zijn dorp probeert op te lossen. De films zijn al redelijk oud maar blijven een plezier om naar te kijken: zeer fantasievol, Kirikou is een zeer grappig en schattig ventje en de verhalen zijn duidelijk op Afrikaanse leest geschoeid.


 • Kabouterland

  Geplaatst op 03 dec 2016

  Vrij uitgebreide kinderspeeltuin (zowel binnen als buiten - opgelet: ga binnen zeker ook helemaal naar achter, daar zit nog een 'verborgen' stuk) waarvoor je geen inkom hoeft te betalen. Ideaal om enkele uurtjes naar toe te gaan en een koffie te drinken terwijl de kinderen spelen. Ik geef 4 sterren: de activiteit op zich is 'gewoon' leuk maar de combinatie kwaliteit/prijs maakt het tot een aanrader.


Acties


Meer acties