U bent hier:

Lefevre -Debraekeleer

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Familieleden

 • soplef ( 43 jaar )

Mama Fie, Mama Jitje met twee flinke kerels Wies en Jaan (beide 4 jaar nu)


Beoordelingen

 • Menskes

  Geplaatst op 09 dec 2013

  Dit was een voorstelling waar we echt van genoten hebben. De ouders zowel als de kinderen. ze waren helemaal mee met het verhaal en hebben hard gelachen maar ook mee gevoeld met de acteur. Ze vroegen direct of ze nog een keer mochten kijken. Een echte aanrader!
  We vonden dit zeker één van de betere voorstellingen van het afgelopen jaar.


 • Leeghoofd - Rode Hond 2013

  Geplaatst op 09 dec 2013

  We gingen met onze kinderen, (2 jongens van 4 jaar) We gaan regelmatig naar voorstellingen met de kinderen en vonden dit één van de mindere. Het concept was niet heel duidelijk en de verhaallijn niet goed te volgen, of ontbrak een beetje. De kinderen waren ook minder enthousiast dan bij andere voorstellingen.
  We hebben al bij al wel genoten.


 • Speelgoed door de jaren heen

  Geplaatst op 09 dec 2013

  We gingen ze naartoe naar aanleiding van de vele reclame die we zagen over het Depot van Sinterklaas. We dachten dat het een leuke uitstap en belving voor de kinderen zou zijn. De kinderen (2 jongens van 4 jaar) vonden het dan ook wel leuk. Als ouder echter was ik zeer teleurgesteld. Het museum is vreselijk oud en vuil, onverzorgd en blijkbaar een beetje aan zijn lot overgelaten. Het Depot van Sinterklaas was ook maar wat bij elkaar gesmeten en niet georganiseerd.
  We zullen er dan ook zeker geen tweede keer naartoe gaan. Een ware teleurstelling.


Acties


Meer acties