U bent hier:

Lekens-Van Bouwel

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Uit

Lede

Familieleden

 • Inge ( mama 48 jaar )
 • Erwin ( papa )
 • Emlin Roos ( dochter 13 jaar )
 • Marit ( dochter 11 jaar )

Wie zijn wij?
Mama Inge, Papa Erwin en de twee schatten van dochters, Emlin Roos en Marit. Verder zijn er de kippen Heleen, Febe, Lisje, Laura, Nina, Kleintje, Bleekje, de haan Bernd en een paar eenden.

Volgers

Vlieg

Meld je aan en volg deze familie.


Beoordelingen

 • Knutzzzelen met Vlieg

  Geplaatst op Gisteren om 19:45 uur

  We hebben samen met de kinderen een leuke kijkdoos gemaakt. Je kan zelf ook door het gaatje komen piepen want samen met 99 andere families in Lede hangen we onze doos op. Een interactieve kaart toont waar je ze allemaal kan vinden. Meer info via de jeugddienst en de bib in Lede.


 • Schatten van Vlieg in Lede

  Geplaatst op Gisteren om 19:26 uur

  Vandaag de fietstocht van Vlieg gedaan, met z'n viertjes dwars door Lede op zoek naar de Vlieg-opdrachten. Voorzie een goede fiets en de rest gaat vanzelf want de kinderen zijn dol op deze zoektocht en vliegen dus van het ene huisje naar het andere. Let wel op, want ook tussendoor heeft Vlieg verrassingen verstopt.


 • Belle en Sebastiaan 2

  Geplaatst op 22 dec 2015

  Vandaag zagen we, dankzij de Bende Van Vlieg , de film Belle en Sebastiaan. We kozen voor de kleine familiale cinema Central in Ninove waar we vriendelijk ontvangen werden door de eigenaars. Dat we er alleen zaten is volledig onterecht want de kinderen hebben genoten van de mooie film over een jongetje en zijn hond die samen op zoek gaan de tante die vermist is bij een vliegtuigcrash.


Acties


Meer acties