U bent hier:

Les Braeckman Verhelsts

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Uit

Laken

Familieleden

 • Luk ( papa )
 • Katrien ( mama )
 • Walt ( zoon 7 jaar )
 • Thomas ( zoon 15 jaar )

In de week wonen we met 3en in Brussel: Walt, Katrien en LukV. In het weekend komt daar Thomas bij. We weten ons te amuseren. Geheid!

Les Braeckman Verhelsts

Volgers

kmorreel

Meld je aan en volg deze familie.


Beoordelingen

 • Sneeuw 4+

  Geplaatst op 20 mrt 2015

  Wat een mooie voorstelling. "Speciaal". Wim Vandekeybus zat ik de zaal, ik zeg maar. Er werd alleen maar gezongen, gemusiceerd en gedanst. Toch waren Walt (3j) en ik van het begin tot het eind gebiologeerd. Het verhaal en de sfeerzetting en het gekke taaltje deden het um.............................

  Bronks is altijd tof. Fijne mensen, warme locatie, leuke bar.


 • Ontdek Europa in enkele uurtjes

  Geplaatst op 24 dec 2014

  Supertoffe activiteit. We gingen met drie jongens van 3, 9 en 11 jaar. Voor alledrie was het leuk. De jongste kon op knoppen drukken en miniatuurtreinen achterna hollen, de middenste leerde bij over de grote Europese hoofdsteden (big ben werd zo genoemd omdat de architect Benjamin Smt dik was) en de oudste leerde over de meer exotische lidstaten ( er zijn meer sauna's dan auto's in Finland) absolute aanrader voor zolang het er nog staat. Red Mini Europa !


 • Belvue Museum met het gezin

  Geplaatst op Gisteren om 19:32 uur

  Vandaag op paasmaandag gingen ik, Walt en zijn mama naar het Belvue museum voor een paaseieren zoektocht. Belvue ligt naast het koninklijk paleis. Walt is bijna 3 en heeft zich ontzettend geamuseerd. Hij moest valiesjes zoeken waarin delen van een map zaten. Die map leidde naar de paaseitjes. Voor de mama en mezelf was het ook tof. Mooi museum, leerrijk, aangename sfeer door het sympathieke baliepersoneel.


Acties


Meer acties