U bent hier:

Liroun

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Familieleden

 • Lies

Ouders met 2 kids; een kleuter en een baby


Beoordelingen

 • De Schatten van Vlieg in NAVIGO - Nationaal Visserijmuseum

  Geplaatst op 04 aug 2017

  Mooi museum met hier en daar leuke plaatsjes voor de kinderen, zoals het vissershuisje, de nagemaakte kabine ve boot, de simulatie ve storm op de boor, enz. En als kers op de raart het grote museum beneden.
  Over schatten van vlieg werd helaas niet gesproken. We dachten dat dit op het plan zou staan dat we kregen, maar dat bleek niet zo te zijn. Toch hadden de kids het goed naar hun zin.


 • De schatten van Vlieg in de Playmobil-expo van Abdijmuseum Ten Duinen

  Geplaatst op 04 aug 2017

  korte maar leuke schattenjacht bij playmobiel. Het museum zelf vonden we niet op maat van kinderen, maar buiten waren er wel leuke oude volksspelen (vb. bowling met echte stenen ballen), daar hebben we ons goed mee geamuseerd!


 • De Schatten van Vlieg in De Panne

  Geplaatst op 04 aug 2017

  Wij bezochten de Nachtegaal, de bib en Scharbiellie.
  Bij de Nachtegaal was een heel leuke zoektocht met toffe opdrachtjes. Daarna zijn we nog wat blijven rondhangen in het natuurcentrum zelf met filmpjes en interactief materiaal. Leuk opgesteld, al was flink wat materiaal aan vervanging toe, de kids hebben toch veel bijgeleerd.
  Ijsbolletjes verzamelen in de bib was ook erg fijn. Leuke bibliotheek met vriendelijke mensen achter de balie. We hebben bij het treintje op de grote kussens nog een gezelllig voorleesmomentje gehouden.
  Ook in de Scharbiellie een erg vriendelijke ontvangst. De fotozoektocht was misschien wel wat te moeilijk voor onze vierjarige. Net als bij de andere locaties een echte schatkist boordevol kleine 'schatjes' om uit te kiezen; heel leuk gedaan!


Acties


Meer acties