U bent hier:

Loramlie

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Familieleden

 • L ( mama 38 jaar )
 • papa ( papa 38 jaar )
 • dochter 1 ( 10 jaar )
 • zoon ( 9 jaar )
 • dochter 2 ( 7 jaar )

We zijn met z'n vijf en gaan ontzettend graag op uitstap. We trekken graag naar de speeltuin, musea, een pretpark, tentoonstellingen, het theater of een (kinder)opera. We zullen ons niet snel vervelen...

Loramlie

Volgers

SeppeJitte

Meld je aan en volg deze familie.


Beoordelingen

 • Doe-Expo #freeze: coole tech experimenten & illusies

  Geplaatst op 10 sep 2017

  Leuk maar er is slechts een eerder beperkt aantal proefjes. We waren vrij snel uitgekeken. Opstelling met fototoestel werkte niet en tegen de vroege namiddag zoveel volk dat de kinderen weinig zin hadden om bij de proefjes te wachten tot het hun beurt was.
  Beter: vroeg in de voormiddag een bezoekje brengen en fijn te combineren met een film in de cosmodrome of een spelletje golf in de buitenlucht.


 • CIRQ’ CITÉ: Theater Froe Froe - ZEEBOENK (6+)

  Geplaatst op 10 sep 2017

  Heerlijk genoten van prachtig theater in de buitenlucht.
  Een voorstelling om U tegen te zeggen.
  Losjes, vol humor, fijne insteek, leuke muziek, prachtige knutselwerken, subtiele details, boeiend van begin tot einde. Voor groot en klein amusement verzekerd!
  Tijdens onze voorstelling gaf een volwassene zich op als vrijwilliger. Aanvankelijk dachten we dat hij deel uitmaakte van het geheel. Zo dolkomisch speelde hij het gebeuren mee (hij liet zelfs de acteurs zelf grinniken en proesten).
  We zijn de organisatoren erg dankbaar om deze prachtige gratis voorstelling. Theater voor iedereen.... Genk laat opnieuw zien hoeveel organisatietalent hier verborgen zit! Waaaaw!!!!


 • Tussen d'oortjes

  Geplaatst op 03 sep 2017

  Erg leuke en knusse bus, fijn concept.
  We zagen deze bus al eens een vorig keertje tijdens het leuke Toekoer festival (enkele jaren terug).
  De kinderen luisterden ook nu weer met veel plezier en de afsluiter van "de vos in het bos" was heerlijk, verrassend en eentje dat hier zonder twijfel nog vaak doorverteld zal worden!
  Dank je wel!


Acties


Meer acties