U bent hier:

Loramlie

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Familieleden

 • L ( mama 40 jaar )
 • papa ( papa 40 jaar )
 • dochter 1 ( 12 jaar )
 • zoon ( 11 jaar )
 • dochter 2 ( 9 jaar )

We zijn met z'n vijf en gaan ontzettend graag op uitstap. We trekken graag naar de speeltuin, musea, een pretpark, tentoonstellingen, het theater of een (kinder)opera. We zullen ons niet snel vervelen...

Loramlie

Volgers

SeppeJitte

Meld je aan en volg deze familie.


Beoordelingen

 • De Schatten van Vlieg in Lommel

  Geplaatst op 05 aug 2018

  Ondanks het feit dat deze activiteit al 3 jaar identiek is, en niet meteen bij het thema van Vlieg aansluit, scoort deze natuurlijk erg hoog. Ook voor de grotere kinderen, blijft dit leuk entertainment.

  Verder waren we niet helemaal overtuigd over de vlinderwandeling. Deze overlapt heel erg met de wandeling van Don Quichot (die zeker de moeite is!!!) en al bij al waren de kinderen niet echt onder de indruk van de vlinderkunstwerken... (het aspect: lerend wandelen vonden we als volwassene wel leuk en zelf zagen we de meerwaarde van de kunstwerken wel in, maar de kinderen hadden gehoopt op meer interactie na het lezen van de brochure).
  Door het nieuwe kunstwerk van de vlinder, is de ingang van het Speelbos amper nog terug te vinden. Wij wisten waar we moesten zijn, maar zagen andere gezinnen tevergeefs zoeken totdat we hulp boden. Het speelbos zelf blijft leuk maar de Vliegknipper is -net als de voorbije jaren- spoorloos.
  We leverden de activiteitenkaart binnen met 6 afgevinkte activiteiten maar het beloofde cadeau vonden we ietwat "magertjes". De kinderen ontvingen deze kaartjes ook reeds op andere locaties en keken ietwat verbaasd op na zo ijverig werken. Misschien is het beter om op voorhand niets te beloven???


 • De Schatten van Vlieg in de Bib van Lommel

  Geplaatst op 05 aug 2018

  Leuk opgesteld.
  Aan de hand van een (aan de balie te verkrijgen) Ipad, zoeken de kinderen een code die vervolgens toegang geeft tot een opdracht.
  We vonden de opdrachten origineel en onze beide "teams" moesten even zoeken om de losse letters tot het juiste woord samen te stellen.
  Heel origineel bedacht met alle schatkisten, het braille schrift en de app. Ideaal op de interesses van de kinderen ingespeeld, waarbij ze uitgedaagd worden om naar wat extra kennis op zoek te gaan.


 • De Schatten van Vlieg in C-Mine

  Geplaatst op 05 aug 2018

  Na de fantastische Genker Tragedie, kennen we de C-Mine wel op ons duimpje.
  De opdrachten waren daardoor heel snel opgelost.
  Ze zijn allemaal gebaseerd op het thema van Vlieg. Voor onze leeftijden waren de opdrachten eerder gemakkelijk maar al bij al vonden de kinderen het een leuk uitje.
  Helaas is er dit jaar -in tegenstelling tot de vorige jaren- geen tentoonstelling die we konden bezichtigen. Deze is volop in opbouw en betalend. We begrijpen dat er grootse projecten gepland worden (en juichen dat toe) maar we vonden het -in combinatie met deze zomer-Vlieg- steeds leuk om ook een tentoonstelling mee te pikken. Dat misten we deze keer.
  We zouden voor deze uit-met-vlieg niet meteen een extra rondrit maken tot in de C-mine, ondanks de zeker origineel bedachte opdrachten.


Acties


Meer acties