U bent hier:

Loramlie

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Familieleden

 • L ( mama 38 jaar )
 • papa ( papa 38 jaar )
 • dochter 1 ( 10 jaar )
 • zoon ( 9 jaar )
 • dochter 2 ( 7 jaar )

We zijn met z'n vijf en gaan ontzettend graag op uitstap. We trekken graag naar de speeltuin, musea, een pretpark, tentoonstellingen, het theater of een (kinder)opera. We zullen ons niet snel vervelen...

Loramlie

Volgers

SeppeJitte

Meld je aan en volg deze familie.


Beoordelingen

 • Kattekwaad in Bokrijk

  Geplaatst op 05 nov 2017

  We gaan al verschillende jaren naar Kattekwaad/herfstkriebels in Bokrijk en genieten er telkens van.
  Dit jaar waren we wat minder "van onze sokken geblazen" dan anders.
  Er waren lange wachtrijen, het "Weefsnitje"-verhaal konden we helaas absoluut niet smaken (vreemde humor voor kinderen???), aan de stand van Walt Disney werden we bijna buiten gekeken, het BMX-parcours leek meer op een gevarenzone dan een kindvriendelijk parcours en de samenhang/het verhaal doorheen deze kattekwaad-dag "leefde" veel minder dan andere jaren. Zo jammer want we zagen al zo vaak de meest toffe uitdagingen passeren in Bokrijk!
  Het optreden van Bazar vonden we daarentegen FANTASTISCH. Ook Lotje en de kermisattractie scoorden hoog bij onze kinderen. Zelf hebben we een abonnement maar we namen vrienden mee die hun ticket betaalden. In dat geval vond ik het dagaanbod echt te duur voor wat we vandaag te zien kregen.... ach...volgende keer beter, gokken we.


 • Hoge Fronten: Niet vergeten (7+) - UITVERKOCHT!

  Geplaatst op 30 sep 2017

  ERG onder de indruk! Alles startte reeds bij een heuse "herinneringenmachine" die door de kinderen zelf aangezwengeld wordt en in werking blijft door steeds nieuwe en mooie kinderbelevingen...
  Daarnaast: een prachtige voorstelling waarbij de extra ervaringen via koptelefoon een heuse beleving vormen (denk: fluisterstem "kijk in het doosje, kras en ruik",....).
  We keken en genoten. Prachtig gespeeld, fijne details.
  En: DANK je voor de tiptop receptie die het theaterseizoen erg feestelijk opende... helemaal af!!!! We vonden dit een geweldige uitstap!!!


 • Doe-Expo #freeze: coole tech experimenten & illusies

  Geplaatst op 10 sep 2017

  Leuk maar er is slechts een eerder beperkt aantal proefjes. We waren vrij snel uitgekeken. Opstelling met fototoestel werkte niet en tegen de vroege namiddag zoveel volk dat de kinderen weinig zin hadden om bij de proefjes te wachten tot het hun beurt was.
  Beter: vroeg in de voormiddag een bezoekje brengen en fijn te combineren met een film in de cosmodrome of een spelletje golf in de buitenlucht.


Acties


Meer acties