U bent hier:

Meter Vicky en Emil

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Uit

Wondelgem

Familieleden

 • Vicky ( meter 36 jaar )
 • Emil ( petekind 8 jaar )

Samen met mijn petekind Emil (2011) trek ik er graag op uit. Zelf ben ik dol op theater en interactieve museumuitstapjes. Ik hoop deze liefde te kunnen overbrengen op mijn petekind.


Beoordelingen

 • Sneeuw 4+

  Geplaatst op 13 mrt 2015

  Een zeer mooi toneelstuk. Er werd enkel gezongen en gesproken in een verzonnen taaltje. De combinatie van het eenvoudige decor, het lichtgebruik en de muziek, maakte het echt zeer bijzonder. Het was wel theater dat ver afweek van een studio 100 voorstelling, waardoor misschien niet alle kinderen even geprikkeld worden. Je merkte dan ook dat de concentratie in de zaal na een half uurtje wel fel verzwakte.


 • Kleine Piepers (3-4 jaar) - VOLZET !!!

  Geplaatst op 13 mrt 2015

  Echt een fantastisch leuke workshop. Emil nam zijn eigen mondharmonica mee en was apetrots dat hij er op mocht spelen. Allerlei bekende en minder bekende liedjes werden gezongen. Hierbij werd er bewogen of met muziekinstrumenten gespeeld. Echt heel erg leuk dat de interactie tussen kind en volwassene zo sterk op de voorgrond stond.


 • Museumspel voor kleuters: Op stap met Emma en Emiel

  Geplaatst op 25 jan 2015

  Het pakket is echt zeer mooi uitgewerkt. De opdrachten zijn erg tof gevonden en de meegegeven materialen zijn van een degelijke kwaliteit (knappe stickervellen, naaikarton, zaklamp, ...) Het is echt wel de bedoeling om als ouder samen met je kind het parcours te doorlopen, want de opdrachten vragen wel de nodige uitleg en begeleiding (zeker voor een 4-jarige). We waren er een dik uur mee zoet!


Acties


Meer acties