U bent hier:

Ons eigen stekje

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Uit

Mortsel

Familieleden

 • Caroline ( Mama 35 jaar )
 • Ferre ( Papa 31 jaar )
 • Mayke ( Dochter 9 jaar )
 • Yoren ( Zoon 6 jaar )

Twee kids vol energie, die zich wel eens vervelen en ruzie maken maar als we weg zijn zich top amuseren. Een papa die overal met ze meeloopt en mama die vaak de spullen bij houdt omdat ze weer eens weg zijn.:-)


Beoordelingen

 • Familierondleiding: Via Antwerpen. Red Star Line, een verhaal van mensen

  Geplaatst op 03 mei 2019

  Om het red starline museum te bezoeken, heb je geen auto nodig, integendeel. met de tram en een stukje te voet geraak je er vlot. Ook voor de prijs moet je het niet laten, want je bent er langer binnen dan je had verwacht met alle verhalen van de mensen, hoe schrijnend ze ook zijn, je bent volop gefascineerd. een fijne aanrader, maar effectief voor kinderen vanaf 8 jaar.


 • Museum voor Natuurwetenschappen - paleoLAB

  Geplaatst op 03 mei 2019

  Het was sinds mijn kindertijd geleden dat ik nog in het museum voor natuurwetenschappen ben geweest en god wat was dat verandert. Ook de tentoonstelling met de beren was heel fijn en interactief genoeg om hun interesse hoog te houden. Jammer genoeg hadden we hun beertjes niet bij. het Paleolab was een hoogtepunt. Knutselen, voelen, ontdekken hoe iets in elkaar zit.


 • Speeltuin in de Averegten

  Geplaatst op 21 mei 2018

  Onze twee kinderen van 5 en 8 jaar kunnen zich een hele middag amuseren met al de speeltuigen en vooral het zand dat er is, hóe zwarter ze zijn, hóe liever we het zien, en af en toe een drankje en weg zijn ze weer. Een super speeltuin voor groot en klein.