U bent hier:

Pansch³

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Uit

Bredene

Familieleden

 • AnnePansch ( 40 jaar )

2 knotsgekke buitenkindjes en hun mama ... op zoek naar plezier, fantasie en veel avontuur.

We vinden kamperen de max, doen graag en geocachen, zijn verzot op speelpleintjes, zon, zee en strand ... en houden het graag low budget

Pansch³

Volgers

Pia Dufait, Lies cloetens en annvanspeybroeck

Meld je aan en volg deze familie.


Beoordelingen

 • Bezoekerscentrum en blotevoetenpad De Lieteberg

  Geplaatst op 23 mrt 2019

  dit blijft een toppertje! Elke keer we in de buurt zijn (en reken 'de buurt' maar ruim) ... stoppen we hier!


 • Bezoek Technopolis

  Geplaatst op 23 mrt 2019

  In de krokusvakantie spoorden we naar Mechelen met nog 2 vriendinnen en hun kinderen. De wandeling naar daar was niet zo gezellig (we moeten nog eens zien of er geen mooi wandelpad is aangelegd, want nu wandelden we langs de grote baan).

  Aangekomen bij Technopolis werden ze al serieus betoverd door het zien van de auto ... die ze met vereende krachten te lucht in konden trekken. Hier is er echter 1 zwaar avontuurlijke gebeurtenis aan gekoppeld. Stel ... je hebt het touw in het midden vast, en alle kindjes laten los... wel... dan ga je behoorlijk hoog de lucht in! We hebben er een paar uit de lucht moeten plukken.

  Binnen konden ze hun ogen niet geloven en wisten ze niet waar eerst te kijken en te gaan... Ze werden telkens aangetrokken door iets anders, waardoor we soms een kindje moesten zoeken als een naald in een hooiberg (ook al hadden we afspraken gemaakt). Ze genoten! En de middagpauze (je kan zelf je picknick opeten in een apart voorziene ruimte) duurde maar heel kort. Ze maakten glibberwormen, sterke bruggen, namen een dna-staal af, ... we hadden tijd te kort om alles te zien!!! We komen zeker nog eens terug!


 • Familieparcours: Ontdek Kasteel Beauvoorde met Ridder Arthur!

  Geplaatst op 23 mrt 2019

  Mijn zoon was er net 9 geworden en dat vieren wij niet rond een tafel ... maar met een activiteit. Hij kon tussen een paar dingen kiezen maar koos er dit kasteel uit. Samen met zijn broer van 7 waanden ze zich als echte kasteelheren! De opdrachtjes vonden ze geweldig (alleen hadden wij pas heel laat door dat we eigenlijk elke keer ons karretje moesten meenemen). Al schrok hij zich een bult toen hij al grappend aan de bel trok en er plots iemand kwam open doen. Hun eigen schild ontwerpen, de stamboom maken, de tafel dekken ... ze vonden het SCHITTEREND.

  Er waren 2 dingetjes kapot maar dat hebben we mooi gemeld en ze beloofden het in orde te brengen.


Acties


Meer acties