U bent hier:

Pevernagie

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Uit

Ekefen

Familieleden

 • lenydeleeuw

super zalig vertrouwd gekkies dromend plannend

Pevernagie

Beoordelingen

 • Terra Nova 2017 - In Het Spoor van de Eekhoorn: Kinderzoektocht in het Rivierenhof

  Geplaatst op 19 aug 2017

  Wij zijn met twee jongens van 7 jaar oud begonnen aan de zoektocht. We werden vriendelijk onthaald aan het domeinwachtershuisje en kregen alle uitleg aldaar. Het is een leuke zoektocht die je door het prachtige rivierenhof loodst. Je gaat op zoek naar letters en diertjes, dit aan de hand van een mooi en duidelijk opgesteld boek met foto's en verhalen. De jongens hebben zich geen minuut verveeld! Een kleine lunch aan het kasteel van het park (gratis drankje voor de jongens en nadien ook een gratis ijsje aan de ijskar, bonnen zitten in het boekje van de zoektocht) en we gingen weer verder. Sportief, uitdagend, mooie omgeving , buitenlucht en goedkoop... Een aanrader! Na de zoektocht krijg je nog een kleine attentie, niets groot maar de jongens waren heel fier om de oplossing te gaan meedelen bij de domeinwachters!


 • Koffer vol spullen ...

  Geplaatst op 09 dec 2016

  Wij zijn met twee 6-jarigen naar het museum gegaan en werden heel vriendelijk onthaald. Het koffertje heeft enkele nummers die je moeten zoeken in het museum, bij elke nummer hoort een verhaal / opdracht / puzzel... Mogelijk hebben ze niet alles begrepen maar de grote lijnen konden de jongens wel volgen en ze vonden het een hele fijne namiddag!


 • Huisdiergeheimen (NL versie)

  Geplaatst op 09 dec 2016

  Wat een leuke film... Het verhaal is een beetje cliché, het is niet de eerste film waarbij honden worden meegenomen door dierenbeschermng en dat andere dieren hen gaan redden... Maar de film is leuk, fijne humor, een leuk familie-uitje :-)