U bent hier:

Raemdonck

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Familieleden

 • Claus ( 41 jaar )

Papa Wim, Mama Bieke en twee kapoenen Marius en Mathias!


Beoordelingen

 • Atomium - voor kinderen

  Geplaatst op 23 jun 2019

  Wij gingen deze ochtend. Tickets op voorhand boeken scheelt een tiental minuutjes aanschuiven. We konden vlakbij parkeren (zondag ochtend) en het was ook niet druk op de baan. De lift is snel ,de dame die de uitleg deed moest in 22 sec kunnen vertellen :-). De bollen waren tof ingericht, enkel de kinderbol is blijkbaar enkel voor klassen... dus niet toegankelijk. Jammer. Je kan er wel blijven slapen :-)
  De roltrappen zijn soms steil, en de gewone trappen nemen je mee in de tijd (1958?). Al bij al was het bezoek in een uurtje geklaard, met kinderen. Zonder doe je er waarschijnlijk langer over. Het ticket was ook een toegangsticket voor het ADAM iets verderop (design museum). Een leuke afsluiter, waar ze ook een kinderzoektocht hebben en waar je vlotjes door wandelt tussen plastic stoelen en futuristische meubelen... Ik denk dat mijn zoon zijn spreekbeurt vlot zal verlopen :-)


 • Laika - NIPT

  Geplaatst op 17 mrt 2018

  Zeer leuke voorstelling met z'n tweetjes op een vierkante meter... grappige scenes, en gevoelens zonder echte woorden... Een hele leuke namiddag !


 • Kunstendag voor Kinderen: Woesj (UITVERKOCHT) / 4Hoog (vanaf 3 jaar)

  Geplaatst op 12 nov 2017

  Heel leuk, wij zagen de voorstelling in wetteren. we zaten op het podium, en je had geen idee dat ze eigenlijk al in het decor zaten... ineens kwam het eiland tot leven. Heel grappig hoe je zonder echte woorden een boeiende voorstelling kan geven. Ik waande me op een "bijna" onbewoond eiland :-)


Acties


Meer acties