U bent hier:

RH

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Familieleden

 • RH ( 30 jaar )
 • S. ( Zoon 1 jaar )

Welkom =)


Beoordelingen

 • Ay Ramon! (NL versie)

  Geplaatst op 14 nov 2015

  Het was zeer rustig in de cinema. Slechts twee kinderen en twee volwassenen.. De 7-jarige jongen met wie ik op stap ging zat met momenten op het puntje van zijn stoel van spanning. De zeer lange film werd onderbroken door 10 minuten pauze. Dat was wel even aangenaam om zo de batterijen 'op te laden' voor de tweede helft. De film was een groot succes. Hij bewoog vrolijk mee tijdens de liedjes en vertelde honderduit na de voorstelling. Een geslaagde uitstap dus!


 • Stedelijk Zwembad Oostende

  Geplaatst op 04 jan 2015

  Leuk zwembad! Behalve een 50m-bad is er ook een bubbelbad, een springplank, een glijbaan, een kinderbad en een peuterbad. Het water in het peuterbad is lekker warm! De grote glijbaan naast het grote zwembad is ook erg leuk voor kinderen. Pas wel even op voor groepen jongeren. Die houden geen rekening met het rood/groene licht om aan te duiden of je al dan niet mag vertrekken.. Op woensdagen worden drijvende objecten in het zwembad gelegd: leuk! Om baantjes te zwemmen moet je er niet zijn.. Daar is amper plaats voor. Achteraf is er de mogelijkheid om iets te drinken / eten in de cafetaria.


 • Sinterklaas

  Geplaatst op 04 jan 2015

  Op 30 november 2014 ging ik samen met een zesjarig kind naar de Sinterklaasshow in het paleis. We waren te vroeg in Antwerpen, dus wilden een soepje eten in de tearoom net naast/in het theatergebouw. De soep was helaas uitverkocht. De croque monsieur was wel lekker.

  De show was erg leuk. Er wordt niet alleen aan de kinderen gedacht, er zitten ook een paar leuke grappen voor de volwassenen in de show. Er werd luid meegezongen met alle liedjes! Na de show nam de Sint uitgebreid tijd om met de kinderen te praten en tekeningen te ontvangen. Helaas moest je daarvoor wel heel erg lang wachten. Al bij al een aanrader!


Acties


Meer acties