U bent hier:

segers

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Familieleden

 • gitta76 ( 42 jaar )
 • magali ( dochter 11 jaar )

We zijn een tof tweetal mama houd van uitstappen, en creatief bezig zijn.dochter magali houd van paarden, kunstijsschaatsen, uitstapjes. We proberen op onze vrije dagen vrij veel uitstapjes te maken dit gaat van museum tot evenementen, ,kortom al wat leuk is voor de dochter van 7 jaar.


Beoordelingen

 • Janneman Robinson & Poeh (NL versie)

  Geplaatst op 24 aug 2018

  Mooie film die niet van start de cliché vrolijkheid van een kinderfilm heeft maar toch wel vrij lang negatief blijft maar uiteindelijk toch een goed einde heeft. Duidelijke boodschap waar je als ouder doet nadenken: Wacht niet met je kind de regenboog te laten zien tot je werk gedaan is want de regenboog wacht niet tot je werk gedaan is. Deze spreuk is zeer van toepassing op deze film. Dochter van 10 vond de film mooi, ontroerend en soms ook een beetje spannend.


 • De Kleine Heks (NL versie)

  Geplaatst op 14 aug 2018

  Zeer mooie film die spannend en soms ook ontroerend is. Was beter dan verwacht. We hebben de vertoning van 16u45 genomen en zaten bijna alleen in de zaal dus Super rustig. Een toffe jeugdfilm met een "knappe" bende heksen en er verhaal met een goede afloop.


 • Sprookjes op Zondag

  Geplaatst op Vandaag om 14:42 uur

  de activiteit op zich was magisch. je word met een verkleedde sprookjesvertelster doorheen het sprookjeshuis geleid. ik elk kamertje is er een verhaal met al dan niet de nodige attributen. interactie voor de kinderen is wel gering. leuk is dat e de tocht op sokkenvoeten doet en op kussens kan zitten, want alles nog extra knus maakt. wij hebben het op een herfstdag gedaan (nog magischer) en het roept ook jeugdnostalgie op. in de jaren 80 was dit een jaarlijkse uitstap voor de Deurnese scholen. ik heb dit als verjaardagsfeestje met nadien een hapje en drankje inde speeltuin vlak over het sprookjeshuis. het mindere was dat de mensen van de administratie ons dubbel hebben geboekt met een andere groep. dan is er ons voorgesteld dat wij onze groep zouden verkleinen en dan maar enkel moesten betalen voor het aantal aanwezigen in plaats van de groepstarief. nadien kwam de rekening en we moesten niet voor 12 aanwezigen betalen maar voor 20 (dus ook de 8 personen die wij hadden verminderd). daar is heel wat discussie en een vrij onbeleefd antwoord van de administratie aan achteraf gegaan.


Acties


Meer acties