U bent hier:

segers

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Familieleden

 • gitta76 ( 41 jaar )
 • magali ( dochter 10 jaar )

We zijn een tof tweetal mama houd van uitstappen, en creatief bezig zijn.dochter magali houd van paarden, kunstijsschaatsen, uitstapjes. We proberen op onze vrije dagen vrij veel uitstapjes te maken dit gaat van museum tot evenementen, ,kortom al wat leuk is voor de dochter van 7 jaar.


Beoordelingen

 • Seniors: De Buurtpolitie: De Tunnel (NL versie)

  Geplaatst op 15 feb 2018

  dochter van 10 heeft deze film gekozen, en we waren beide blij met de keuze. het was een toffe film die op bepaalde momenten zeer spannend was en ook ontroerend. minpuntje kinepolis Antwerpen, we hadden een vieze stoel die ook nog eens stuk bleek te zijn, er hing onderaan een scherpe plaat los. maar dit gemeld en ze gingen het oplossen. de snackshop is ook wel vrij duur. maar voor de rest een fijne middag uit.


 • 't Geleeg, Steenbakkerijmuseum Rumst - GESLOTEN

  Geplaatst op 13 feb 2018

  Zowel dit als het museum in Terhaegen gedaan en is een mooi staaltje industriƫle geschiedenis voor dochter heel fascinerend dat dit alles toch met de hand allemaal werd gedaan. Ze vond het ook wonderbaarlijk dat in vel bekstenen nog de afdruk zit van de vingers van de kinderen die werden ingezet voor het omdraaien van de stenen tijdens het droogproces. Het was blijkbaar een niet gekend of niet populair museum want de man van het museum gaf ons een persoonlijke rondleiding ik denk dat hij blij was eens bezoekers te mogen ontvangen. Want dat de mensen hier spijtig genoeg niet op af komen.


 • Flessenpost van Massimo

  Geplaatst op 13 feb 2018

  Enkel de zoektocht van de piraat aan balie gekregen en massafari die in de zalen zelf te vinden is werd vermeld bij aankoop tickets en bij zelf te vragen wat is er voor kinderen te doen. Over de flessenpost word niet gerept. Bij zoektocht van de piraat even vraag gesteld aan zaalwachter maar deze was absoluut niet vriendelijk en verwees ons naar de gratis gangen en op een stilzwijgende manier van je bent niet gewenst met kinderen in de zalen.


Acties


Meer acties