U bent hier:

segers

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Familieleden

 • gitta76 ( 41 jaar )
 • magali ( dochter 10 jaar )

We zijn een tof tweetal mama houd van uitstappen, en creatief bezig zijn.dochter magali houd van paarden, kunstijsschaatsen, uitstapjes. We proberen op onze vrije dagen vrij veel uitstapjes te maken dit gaat van museum tot evenementen, ,kortom al wat leuk is voor de dochter van 7 jaar.


Beoordelingen

 • Skatepark bij het Rivierenhof

  Geplaatst op 20 mei 2018

  Hopeloos gezocht naar het skatepark d toch maar eens navraag gedaan en blijkbaar stond dit op de voormalige parking van de ijsbaan waar nu sportpark groot schijn is en het skatepark zou afgebroken zijn en niet meer terug opgericht op een andere locatie momenteel.


 • Fortengordel 2018: Fort 2 Wommelgem

  Geplaatst op 20 mei 2018

  Fietsparcour voor de kleine kids. Gele fietsen en knutselatelier was nog niet Open. Voor grotere kids zoals 10 jarige dochter was er weinig animo. Er was de kabelafdaling Tot 14jaar door de mensen van monumentenwacht. Heemkundemuseumpje was wel leuk en gratis fietsen markeren was een pluspunt. De ijsjes tripoteur was ook leuk.


 • Middelheimmuseum

  Geplaatst op 19 mei 2018

  Dochter van 10 vond het een beetje saai. Het koffertje vonden we persoonlijk meer op jongere kinderen gericht en dochter was dit vrij snel beu.wat op zich niet wil zeggen dat het toch een prachtig museum is. Maar voor kinderen buiten de koffertjes weinig actief. Zeker voor herhaling vatbaar voor de kunst cultuur en rust maar dan enkel als volwassenen zonder kinderen. Misschien als de dochter wat ouder is ze er zich dan meer voor gaat interesseren.


Acties


Meer acties