U bent hier:

segers

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Familieleden

 • gitta76 ( 42 jaar )
 • magali ( dochter 11 jaar )

We zijn een tof tweetal mama houd van uitstappen, en creatief bezig zijn.dochter magali houd van paarden, kunstijsschaatsen, uitstapjes. We proberen op onze vrije dagen vrij veel uitstapjes te maken dit gaat van museum tot evenementen, ,kortom al wat leuk is voor de dochter van 7 jaar.


Beoordelingen

 • Pateekes Week

  Geplaatst op 09 feb 2019

  Leuk initiatief sommige deelnemers liggen in de randgemeenten wat het moeilijker maakt ze in de tocht op te nemen. Wij hebben het in 1 dag gedaan. Spijtig is wel dat een aantal deelnemers op zondag gesloten zijn. Pluspunt is het ticket dat je erbij krijgt voor de tentoonstelling Martougin chocolade. Een ticket dat een waar van 7 euro heeft.


 • Nachtwacht: De Poort der Zielen

  Geplaatst op 09 feb 2019

  Dochter van 11 die grote nachtwacht fan is vind het een goede film vooral het feit dat er onverwachte dingen gebeuren zoals Vega die uit het boek komt, kennismaken met de oude nachtwacht, en toch ook het benadrukken van de sterke vriendschapsband. Voor ons was het een aangenaam bioskoopmiddagje.


 • Speeltuin Wandeldijk

  Geplaatst op 05 jan 2019

  Zeer mooie grote speeltuin nadeel is wel als het druk is dat je constant alert ben om je kids niet kwijt te spelen. We waren er met 3 kinderen van respectievelijk 3,4,5 jaar en de speeltuin is groot en niet omheind. Het was enorm druk op een zomerse dag. Weinig zitbanken voor de ouders. Dus dit alles maakte het vrij chaotish


Acties


Meer acties