U bent hier:

segers

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Familieleden

 • gitta76 ( 41 jaar )
 • magali ( dochter 10 jaar )

We zijn een tof tweetal mama houd van uitstappen, en creatief bezig zijn.dochter magali houd van paarden, kunstijsschaatsen, uitstapjes. We proberen op onze vrije dagen vrij veel uitstapjes te maken dit gaat van museum tot evenementen, ,kortom al wat leuk is voor de dochter van 7 jaar.


Beoordelingen

 • De Kleine Heks (NL versie)

  Geplaatst op 14 aug 2018

  Zeer mooie film die spannend en soms ook ontroerend is. Was beter dan verwacht. We hebben de vertoning van 16u45 genomen en zaten bijna alleen in de zaal dus Super rustig. Een toffe jeugdfilm met een "knappe" bende heksen en er verhaal met een goede afloop.


 • Sprookjes op Zondag

  Geplaatst op 10 aug 2018

  de activiteit op zich was magisch. je word met een verkleedde sprookjesvertelster doorheen het sprookjeshuis geleid. ik elk kamertje is er een verhaal met al dan niet de nodige attributen. interactie voor de kinderen is wel gering. leuk is dat e de tocht op sokkenvoeten doet en op kussens kan zitten, want alles nog extra knus maakt. wij hebben het op een herfstdag gedaan (nog magischer) en het roept ook jeugdnostalgie op. in de jaren 80 was dit een jaarlijkse uitstap voor de Deurnese scholen. ik heb dit als verjaardagsfeestje met nadien een hapje en drankje inde speeltuin vlak over het sprookjeshuis. het mindere was dat de mensen van de administratie ons dubbel hebben geboekt met een andere groep. dan is er ons voorgesteld dat wij onze groep zouden verkleinen en dan maar enkel moesten betalen voor het aantal aanwezigen in plaats van de groepstarief. nadien kwam de rekening en we moesten niet voor 12 aanwezigen betalen maar voor 20 (dus ook de 8 personen die wij hadden verminderd). daar is heel wat discussie en een vrij onbeleefd antwoord van de administratie aan achteraf gegaan.


 • De Schatten van Vlieg in het Bakkerijmuseum

  Geplaatst op 21 jul 2018

  Kids@themuseum op 20 juli was leuk. Workshops, oude volksspelen, ambachten, gratis toegang museum, zoektocht vlieg, demonstraties... Alles kleinschalig. Spijtig dat de workshops waar je ter plaatse voor moest inschrijven reeds volzet waren en dochter van 10 hierdoor 2X dezelfde knutsel workshop waar je niet moest voor inschrijven heeft gedaan en we nog eten hebben moeten nemen om onze stempelkaart op te krijgen. Deze kaarten waren enkel in een 10 euro versie te koop. Had handiger geweest om ook 5 euro kaarten aan te bieden zodat gecombineerd Kon worden.


Acties


Meer acties