U bent hier:

segers

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Familieleden

 • gitta76 ( 41 jaar )
 • magali ( dochter 10 jaar )

We zijn een tof tweetal mama houd van uitstappen, en creatief bezig zijn.dochter magali houd van paarden, kunstijsschaatsen, uitstapjes. We proberen op onze vrije dagen vrij veel uitstapjes te maken dit gaat van museum tot evenementen, ,kortom al wat leuk is voor de dochter van 7 jaar.


Beoordelingen

 • Bezoek de Kinderboerderij in het Rivierenhof

  Geplaatst op 04 dec 2017

  Mooie kleine kinderboerderij in het prachtige Rivierenhof domein. Echter weinig animatie voor de kinderen buiten dieren kijken en kwis niet veel te doen.


 • De Schatten van Vlieg in het Begijnhofmuseum

  Geplaatst op 20 jul 2017

  Met dochter van 9 geweest die nog nooit over begijntjes had gehoord. Nu heeft ze geleerd wat dit is. We hebben beide zoektochten gedaan. Waren keitof. Even verwarring met keuken en kamer van Moos omdat in de laatste een gootsteen en keukentafel stond. We hadden ook opa mee die heeft intussen de gegidste rondleiding gedaan. Na de zoektocht hebben we nog verder aangesloten bij de gegidste rondleiding. Zeer interessant.zeer vriendelijke mensen die bij aankomst ons direct aanspraken over de zoektocht van vlieg en uitleg gaven over de stempelkaart. De zoektochten zijn een toffe manier om kinderen al spelenderwijs cultuur bij te brengen en een museum niet saai te maken.


 • Zwem- & recreatiebad Hoge Blekker

  Geplaatst op 14 jul 2017

  We hebben het openluchtzwembad gedaan. En dit als alternatief voor strand en zee. Het zwembad ligt op de dijk en komt uit op het strand waar het met glazen schermen een scheiding met strand heeft dit geeft het gevoel toch op het strand te zitten maar dan zonder de last van de wind en het zand. Vooral gekozen omdat dochter van 9 zwempret kan hebben zonder dat je als ouder je zorgen moet maken dat ze te ver in zee gaat, kwallen, verloren lopen...zeer proper zwembad zowel het gebouw als zwembad en rondom het zwembad. Permanent 2 redders aanwezig. Genoeg plek en gratis ligstoelen rond het zwembad. Peuter en kleuterbad aanwezig. En alles voor een klein prijsje. We gan zeker terug deze vakantie.


Acties


Meer acties