U bent hier:

segers

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Familieleden

 • gitta76 ( 42 jaar )
 • magali ( dochter 11 jaar )

We zijn een tof tweetal mama houd van uitstappen, en creatief bezig zijn.dochter magali houd van paarden, kunstijsschaatsen, uitstapjes. We proberen op onze vrije dagen vrij veel uitstapjes te maken dit gaat van museum tot evenementen, ,kortom al wat leuk is voor de dochter van 7 jaar.


Beoordelingen

 • Zwem- & recreatiebad Hoge Blekker

  Geplaatst op 17 jul 2019

  Naar het bijbehorende strandbad geweest. Is altijd een leuk en veilig alternatief voor zwemmen in de zee. Goede accomedatie en proper. Enkel een klein discussiepunt met een redder gehad namelijk duiken, elkaar kopje onder duwen, wild elkaar in het water gooien etc mag maar ik kreeg opmerking dat een koekje eten naast het zwembad op de ligafdeling niet kan. Terwijl er een ander gezin met 2 zakken koeken zat. Maar ons koekje zat milieuvriendelijk in een koekendoosje zonder verpakking en daar wrong het schoentje want hij zegde je moet de grens trekken en dat doosje word aanzien als brooddoos dus als een maaltijd en dat kan niet. Een appeltje schillen of een zak chips of koeken eten is iets anders want dan word het aanzien als snack. Dit vonden we alles toch een beetje raar. Vooral ook omdat we het de vorige keer hadden gevraagd of het mocht en toen mocht het wel.


 • GEKKO Uitstap Sealife

  Geplaatst op 13 jul 2019

  Wij zijn in familieverband geweest dus niet met gekko. Het is klein maar wel de moeite om zien. In de zomer zijn er meestal geen zeehondjes in het hospitaal. Ook leerrijke uitleg. Dochter van 11 is fan van de zeehond Stevie. Wel vrij duur. Best hier naartoe gaan met kortingsbonnen. Ter plekke ook winkeltje en snacks vrij duur. Maar als het is om de dieren te steunen hebben we dat ervoor over.


 • Workshop Chocolade- of rozijnenbrood (4-12 jaar)

  Geplaatst op 12 jul 2019

  Toffe workshop dochter van 11 wil deze elk jaar opnieuw doen. Goede uitleg. En nadien lekker smullen van je zelfgemaakt broodje.


Acties


Meer acties