U bent hier:

segers

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Familieleden

 • gitta76 ( 42 jaar )
 • magali ( dochter 11 jaar )

We zijn een tof tweetal mama houd van uitstappen, en creatief bezig zijn.dochter magali houd van paarden, kunstijsschaatsen, uitstapjes. We proberen op onze vrije dagen vrij veel uitstapjes te maken dit gaat van museum tot evenementen, ,kortom al wat leuk is voor de dochter van 7 jaar.


Beoordelingen

 • Les Grottes de Remouchamps

  Geplaatst op 08 mrt 2019

  Reeds vele grotten in de Ardennen gedaan. En deze zijn even indrukwekkend als alle andere. Tof is wel de boottocht dat maakt het net iets specialer. De staptocht gaat in deze grot wel heel snel bijna geen tijd om even stil te staan of een foto te nemen. Je merkt dat dit heel commercieel word uitgebuit en dat het is van zoveel mogelijk mensen zo snel mogelijk door de grotten te jagen. Dit heb je veel minder in de andere Ardense grotten. Maar al bij al een vond dochter van 8 het een leuke activiteit om op een regenachtige dag de vakantie in de Ardennen te starten.


 • Pateekes Week

  Geplaatst op 09 feb 2019

  Leuk initiatief sommige deelnemers liggen in de randgemeenten wat het moeilijker maakt ze in de tocht op te nemen. Wij hebben het in 1 dag gedaan. Spijtig is wel dat een aantal deelnemers op zondag gesloten zijn. Pluspunt is het ticket dat je erbij krijgt voor de tentoonstelling Martougin chocolade. Een ticket dat een waar van 7 euro heeft.


 • Nachtwacht: De Poort der Zielen

  Geplaatst op 09 feb 2019

  Dochter van 11 die grote nachtwacht fan is vind het een goede film vooral het feit dat er onverwachte dingen gebeuren zoals Vega die uit het boek komt, kennismaken met de oude nachtwacht, en toch ook het benadrukken van de sterke vriendschapsband. Voor ons was het een aangenaam bioskoopmiddagje.


Acties


Meer acties