U bent hier:

Sneydertjes

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Familieleden

 • dbmarijke ( 41 jaar )

Papa, mama, dochter van 6, en dochter van 3. Dochter van 3 houdt van dieren en de grote zus nadoen, dochter van 6 houdt van dansen, Chiro en de kleine zus als ze braaf is.


Beoordelingen

 • Zoo van Antwerpen - Zot van dieren

  Geplaatst op Vandaag om 17:23 uur

  Wij hebben al jaren een familie-abonnement op de Zoo en Plankendael, maar meestal gaan we naar Plankendael. Onlangs zijn we nog eens naar de Zoo geweest, en deze is bijna helemaal vernieuwd: de ingang is verplaatst, er is een nieuw restaurant (boven het verblijf van de buffels),... Het ziet er allemaal een pak aangenamer uit. Helaas was de bewegwijzering nog niet aangepast, en duurde het lang voor we toiletten en de uitgang vonden.


 • Kinderboerderij Mikerf

  Geplaatst op Vandaag om 17:17 uur

  Zeer geschikt om voor een paar uurtjes naartoe te gaan, als je in de buurt woont. Ik zou er persoonlijk niet voor rondrijden. Je kan er mooi wandelen, dieren bekijken, leren over bijen, brood kopen, heel lekkere ijsjes eten,... Onze dochters vinden het jammer dat er geen "echte" speeltuin is.


 • Planckendael

  Geplaatst op 03 apr 2016

  Wij hebben al jaren een familie-abonnement voor de Zoo en Planckendael, maar gaan vooral naar Planckendael. Abonnees kunnen een uurtje voor de andere bezoekers al binnen, en dan is het meestal erg rustig. Nadeel is dat dan nog niet alle dieren buiten zitten. Zoals vandaag, baby-neushoorn en baby-leeuwtjes zaten nog lekker binnen, maar in de namiddag hebben we ze wel gezien. Planckendael is altijd leuk om te bezoeken met kinderen: veel speeltuinen, goede wandelpaden, doorkijkjes op ooghoogte van de kinderen,... en het parcours in de bomen is altijd een succes!


Acties


Meer acties