U bent hier:

The Grimminge girls

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Uit

Grimminge

Familieleden

 • GeertruiC ( Mama 38 jaar )
 • Céleste ( Grote zus 9 jaar )
 • Clémence ( Kleine zus 6 jaar )

Wij zijn twee knotsgekke zusjes, Céleste en Clémence ( 5 en 2 jaar), een gekke mama en 2 dolle hondjes Colette en Hugo. Onze hobby's zijn knutselen,tekenen, nieuwe dingen uitproberen en ontdekken maar ook wandelen met de hondjes aan zee en dan putten graven, dansen,bewegen en ons verkleden,samen gezelschapsspelletjes spelen, ... Kortom, we amuseren ons graag samen!

The Grimminge girls

Beoordelingen

 • Schatten van Vlieg in de bib van Ninove!

  Geplaatst op 15 jul 2016

  De meisjes (3 en 6) vonden het leuk om op zoek te gaan naar de plaatjes, Céleste (6) vond ook (misschien vooral) de vragen oplossen tof, daarvoor was Clémence misschien wat te klein hoewel ze toch ook naar de afbeeldingen stond te kijken en haar mening gaf ☺️. Wij hebben er alleszins van genoten en zullen zeker nog op schattenjacht gaan deze zomer (hopelijk wel met andere plaatjes en vraagjes)


 • Zomeratelier: Op stap met Jerom

  Geplaatst op 12 jul 2016

  Céleste was super enthousiast toen ze van het zomeratelier kwam. Ze had veel geleerd, plezier gemaakt met de lieve juf, nieuwe vriendjes gemaakt, ... Kortom, ze kijkt nu al uit naar het volgende atelier! Nu zal ze mama leren komposteren 😊Bedankt Helix voor de fijne namiddag!


Acties


Meer acties