U bent hier:

Van Acker

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Uit

Hemiksem

Familieleden

 • kathleenvanacker ( mama 44 jaar )
 • Norah Van Acker ( dochter 7 jaar )

Ons gezin is klein en telt ons twee maar we hebben plezier voor meer dan vier. We kunnen goed samen spelen maar ook onze vreugde en verdriet samen delen.We genieten van het leven met zijn twee waar onze vrienden steeds welkom ( om te komen eten, spelen of een vliegje te doen ) zijn

Van Acker

Beoordelingen

 • Musicalspektakel ZOO of Life

  Geplaatst op 08 apr 2018

  Superknappe musical. Als je de zoo binnenkomt, ontmoet je of verwelkomen mensen van Adel of De Elite u . Je mag alleen de zoo binnen als je van Adel bent. Zo was het vroeger en zoo of LIFE is een ode aan de zoo die 175 j bestaat. Dan ontmoet je vooraleer je de zaal binnengaat een Arend, apen en zebra's gespeeld door mensen op muziek via bewegingen. Ook dansen de bloemen die tot leven komen en vliegen er vrolijke vlinders. In de inkomhal word je opgewacht door witte libellen en een koor in witte klederdracht. Magisch effect omdat ze links en rechts verspreid staan in heel de hal. De musical heeft leuke en sterke professionele spelers , goed verhaal , tikkeltje moeilijk voor een 7 jarige en soms wat lang misschien. Toch de moeite in zijn geheel en ze steken er wel veel van op. We zaten op de goedkoopste plaatsen en konden toch goed zien. Prachtige decors : projecties van foto's van plaatsen en dieren van binnen en buiten de zoo. Net echt. Zoveel vrijwilligers die meewerken aan dit prachtige spektakel !


 • Blijde intrede van de Sint

  Geplaatst op 12 feb 2018

  Zangeres Silke, Hemiksemenares in hart en nieren verwelkomde de Sint die met zijn boot arriveerde aan het veer in Hemiksem. Ze zong samen met de kinderen liedjes en maakte iedereen warm om luidkeels te zingen.
  De Sint arriveert met zijn pieten en de kinderen graaien gretig naar snoepgoed dat wordt gestrooid door de Pieten. Vervolgens ontstaat er een optocht van een koets met de Sint erin , gevolgd door zwarte pieten en joelende kinderen. Deze stoet eindigt aan de Abdij van Hemiksem in het Depot De Luxe gebouw. Daar gaat een heus kinderfeestje verder met een pakje voor ieder kind en een mogelijkheid om bij de Sint te komen. Terwijl je wacht om bij de Sint te komen, kan je spruit tekenen, is er animatie op het podium , worden er balonnenmaaksels gemaakt en kan je uw spruit laten schminken. Prachtig


 • Ijssculpturenfestival

  Geplaatst op 12 feb 2018

  Leuke bestemming vlakbij het station. In dec 2016 gingen we naar de ijssculpturen zien in Hasselt op de kerstmarkt : daar kon je beter glijden. Ook was er een iglo. Nu was het een beetje beeldjes kijken en de glijbaan ging wat stroef.
  Ijssculpturen in Antwerpen enkekr jaren geleden hadden ook ijsbrugwaar je op kon en beter kasteel.


Acties


Meer acties