U bent hier:

Vanhaecke

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Uit

OOSTENDE

Familieleden

 • Nick

Wij zijn een zeer actief gezin, we proberen zo vaak mogelijk buiten te gaan met onze jongens ook al zijn ze nog klein. We willen elk speelplein proberen en vermijden eerder de duurdere activiteiten.
Papa Nick 31 Mama Lise 29 Gus bijna 2 en Kamiel 6 maand

Vanhaecke

Volgers

Pia Dufait

Meld je aan en volg deze familie.


Beoordelingen

 • Dierenpark De Zonnegloed

  Geplaatst op Gisteren om 17:52 uur

  Wat ze hier doen voor dieren is werkelijk schitterend. Eigenlijk is het een opvangcentrum voor dieren dus wanneer je gaat moet je hopen dat er weinig dieren aanwezig zijn. Helaas zitten er meer dieren dan je hoopt. De dieren worden netjes verzorgd en hun leefruimtes zijn aangepast waardoor ze het waarschijnlijk beter stellen dan van waar ze komen. Dit dierenpark is niet ingericht zoals Planckendael,De Zoo en andere dierenparken maar het is zeker de moeite om er eens langs te gaan al is het maar om hun goed doel te steunen met je inkom. Dit park is vooral geschikt voor kleine kinderen om kennis te maken met de dieren in een rustige omgeving. Daarnaast kunnen ze er ook spelen op het speelplein binnen.


 • Sea Life Centre

  Geplaatst op Gisteren om 17:48 uur

  We wilden Sea Life toch nog eens bezoeken omdat het voor onze zoon gratis was. We wisten snel waarom het nog gratis is want op die leeftijd hebben kinderen er nog niet zo veel aan. Ze kunnen zich nog niet zo lang bezig houden met iets. Maar dat wil niet zeggen dat we het niet goed vinden. Ik vind het voor oudere kinderen een leerrijke uitstap.


 • Fort Napoleon -Kinderen in de kijker in het Fort Napoleon

  Geplaatst op Gisteren om 17:35 uur

  We zijn langs geweest wanneer het open monumentendag was. De kinderen konden er kleuren en knutselen. Als ouder kon je een gratis tentoonstelling meepikken en het fort verkennen.
  Onze zonen waren wel nog wat te klein.
  Volg ons ook op eropuitmetonzejongens.wordpress.com


Acties


Meer acties