U bent hier:

VDSkes

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Familieleden

 • WENDY ( 31 jaar )

We zijn een hechte familiekring, die regelmatig uitstapjes met elkaar doen. Daar er 4 kleine kindjes (tussen 2-4) zijn, zoeken we uiteraard activiteiten die zij ook superleuk vinden: een pretpark, een dierentuin, een speeltuin,...


Beoordelingen

 • Uitgezonderd Theater: Pippi Langkous zet de boel op stelten (+6)

  Geplaatst op 05 nov 2018

  Een leuke musical, maar zeer aanstekelijke liedjes en een weergaloze Free Souffriau in de titelrol. Voor mij is Pippi Langkous echt nostalgie, dus ik had misschien wel iets hogere verwachtingen. Ik vond het als volwassen ook leuk om te zien, maar ik miste nét dat tikkeltje extra avontuur. Mijn nichtje van 5,5 vond het daarentegen wel volledig top, zij heeft er echt van genoten en ik zag tijdens het volledige verhaal steeds glunderende oogjes! Ze was en is nog steeds dolenthousiast als ze over de voorstelling vertelt, dus missie Pippi Langkous is voor haar toch met glans geslaagd!


 • LAGO Beveren De Meerminnen

  Geplaatst op 14 okt 2018

  De kids vinden het altijd een plezier om naar dit subtropisch zwembad te mogen gaan! Lekker spetteren en spelen in het water! Altijd fijn!


 • ZOO Antwerpen

  Geplaatst op 22 jul 2018

  Altijd genieten van een dagje zoo! Zowel de volwassenen als de allerkleinsten vinden het steeds prachtig om te dieren te zien.
  Dat deze zoo makkelijk bereikbaar is met het openbaar vervoer is zeker een pluspunt!


Acties


Meer acties