U bent hier:

VDSkes

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Familieleden

 • WENDY ( 32 jaar )

We zijn een hechte familiekring, die regelmatig uitstapjes met elkaar doen. Daar er 4 kleine kindjes (tussen 2-4) zijn, zoeken we uiteraard activiteiten die zij ook superleuk vinden: een pretpark, een dierentuin, een speeltuin,...


Beoordelingen

 • Sea Life Centre

  Geplaatst op 16 feb 2019

  Onlangs ben ik naar Sea life geweest met mijn nichtje van 4,5. Zij wou heel graag visjes zien, dus ze werd op haar wenken bediend. Buiten zijn er werken aan de gang aan de verblijven van de zeehonden, dus dit gedeelte konden we niet doen.
  Mijn nichtje vond het super om al de visjes te zien. Ikzelf vond het een beetje een teleurstelling: je bent heel snel rond (op een klein uurtje hadden we alles gezien), en ik had er gewoon echt méér van verwacht (meer aquariums, meer aangekleed, etc...). Er was wel een Lego-activiteit en een stempelactiviteit voor de kinderen, en dat vond ze wel tof om te doen. Ook waren de mensen er heel vriendelijk en dat is ook altijd een pluspunt als je ergens naar toe gaat. Maar, of ik er de volle pot zou aan willen spenderen? Neen, dat is het voor mij niet waard.


 • Provinciaal Domein Den Blakken

  Geplaatst op 11 jan 2019

  Een van de bekendste groene plekjes in Wetteren! Het is heerlijk om daar te gaan wandelen en te genieten van de natuur!


 • Familiepark Harry Malter

  Geplaatst op 11 jan 2019

  Het idealé park voor de allerkleinsten: leuke attracties, een speeltuin, een aantal diertjes, een circusshow,... Het is geen groot park, en het zijn niet te meest spectaculaire dingen daar, maar voor kleine kinderen hoeft dat niet meer te zijn!
  Enige nadeel: het park is nogal verouderd! Het mag wel eens een opknapbeurt ondergaan!


Acties


Meer acties