U bent hier:

Vertessen-Janssens

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Uit

Halen

Familieleden

 • Rik ( papa 38 jaar )
 • Hannelore ( mama )
 • Gus ( zoon )
 • Gijsje ( dochter )

Papa Rik, Mama Hannelore, Gus en Gijsje

Volgers

EVL

Meld je aan en volg deze familie.


Beoordelingen

 • Zoo van Antwerpen

  Geplaatst op 21 apr 2014

  Moeke en Vake zijn met de kinderen naar de Zoo geweest. De treinrit was adembenemend, Gus kon er niet genoeg van krijgen. De dierentuin daarentegen was iets minder. Redelijk groot voor kleine kinderen. De tijgers lagen veel te ver, die konden ze niet zien. De speeltuin was wel leuk, maar eigenlijk voor grotere kinderen beter geschikt.


 • Stedelijk Zwembad De Warande

  Geplaatst op 21 apr 2014

  Fijn zwembad! We komen hier al lang, onze kinderen al van voor hun geboorte! Het is altijd lekker warm (zowat het warmste water uit de omtrek geloof ik) en dat is met heel kleine kinderen een groot plezier. De waterglijbaan is een topper! Hij gaat zo snel als je zelf wilt en onze kinderen zijn er gek op. "Nog één keer, papa!"

  Propere kleedhokjes, een luiertafel voorhanden. De douches staan wel hard voor kleine kinderen, daar willen ze niet graag onder.


 • Uitstap Olmense zoo

  Geplaatst op 21 apr 2014

  Dit is een ideaal uitstapje met jonge kinderen! Gus en Gijsje bleven van de ene ervaring in de andere rollen. De kooien zijn soms wat zielig, maar dat zien de kinderen niet. Je kan redelijk kort bij de meeste dieren komen, je kan zelfs tussen de geitjes lopen! Na drie uur verslapt de aandacht wel wat. De leuke speeltuinen en trampolines zijn dan een welkome afwisseling. Als je vriendjes meeneemt kunnen ze hier wel een uurtje of twee in ravotten.

  Bij aankomst hebben we een bolderkar gehuurd (2,5 euro) waar we onze kinders in gedropt hebben. Makkelijk om mee rond te zeulen, je kan er overal mee geraken. Enig minpuntje: De show, om 14h30, hadden we niet gevonden op de site, waardoor we om 14h zijn moeten vertrekken met twee uitgetelde kinderen. Als we dat hadden geweten waren we een uurtje later vertrokken.


Acties


Meer acties