U bent hier:

Pagina's

Pretparken, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Ook thuis blijft Vlieg je inspireren met speel- en knutselideeën en online voorstellingen en films.

2346 resultaten gevonden


UiT met Vlieg

Van zwempartij tot toneel, van speeltuin tot museum, Vlieg en z'n familie vind je overal!

Meer info →


Fam. Cuyt

Een nieuw samengesteld gezin met 2 dochters van 15 en 10 en een zoon van 13.

Meer info →


Mama Vlieg - papa bioloog -
zotte kleuter taterwater van vijf
vrolijke brabbelmie van bijna één

Meer info →


Bulté-De Moortel

Drie stoere kerels... en mama er ook nog bij. Piraten, dino's, ridders en kastelen... happy kerels, die maken die jonkvrouw blij!

Meer info →


Fam. Rijmen

Hoi,
Wij zijn met zes: mama Kathelijne, papa Vincent, Jorinde (°2001), Pieternel (°2003), Matthias (°2006) en Willemien (°2011). En wij houden van leuke uitstapjes, zeker als vlieg ook van de partij is.

Meer info →


De Wijnpersers

We zijn een actief, jong koppel met twee vissen. We trekken er graag op uit in de buurt van Leuven, maar ook in andere steden. We houden van gezellige stadskernen en rockabilly.

Meer info →


De Vliegeniers

We ruilden de hoofdstad onlangs voor Tervuren. Ons meisje (10) vindt de wereld soms niet zo gemakkelijk, maar kan ook heerlijk schaterlachen. Onze jongen (8) fietst vrolijk door het leven. En wij fietsen mee. Bergop en bergaf, snel of traag, rechtdoor of met omwegen.

Meer info →


De Dijlevlinders

stadvlinders die houden van cultuur en natuur: mama houdt van dans en theater, papa van fietsen, dochter (1,5) houdt van muziek en klauteren, samen houden ze van knuffelen, boeken, wandelen en lekker luieren!

Meer info →


De Landuytjes

Wij vormen al 10 j het nieuw samengesteld gezin met papa Joeri (34), (stief)mama Stephanie (29), (stief)zoon Yaron (11) & dochter Yinthe (5). In de vrije momenten, doen we graag uitstapjes met onze 2 sloebers. We zijn goed bevriend met de mama en stiefpapa van Yaron dus zij vergezellen ons dikwijls.

Meer info →


graag op stap is hij, die kleine Piet, met zijn mama en papa: naar de zoo, gaan wandelen, hedendaagse kunst gaan bewonderen, een fototentoonstelling zien,...het gaat hem en zijn ouders goed af!

Meer info →


Pansch³

2 knotsgekke buitenkindjes en hun mama ... op zoek naar plezier, fantasie en veel avontuur.

We vinden kamperen de max, doen graag en geocachen, zijn verzot op speelpleintjes, zon, zee en strand ... en houden het graag low budget

Meer info →familie Kersbergen

Nieuwsamengesteld gezin bestaande uit papa Wouter, mama Sandra, grote broer Wim en grote zus Lise. Dit zijn al jongvolwassenen van 22 en 19 jaar oud. Dan hebben we ook nog dochter Marthe van 10 jaar en zoon Stan van bijna 6 jaar oud. We houden van theatervoorstellingen, muziek en dans.

Meer info →


Meestal gaat mama met de twee dochters naar voorstellingen in de ruime omgeving. Heel leuk vinden we de voorstellingen in CC Beringen, waar vaak een extra activiteit aan gekoppeld is. De dochters zijn intussen 9 en 11, dus vinden nog heel wat dezelfde dingen leuk, maar we differentiëren ook wel.

Meer info →


De 4 musketiers

Wij zijn Christophe, Linda, Emma (6) en Arne (3,5). Arne is geadopteerd en bleek zwaar gehandicapt te zijn. Hij heeft een hersenbeschadiging waardoor hij in een rolstoel zit, volledig doof is en een mentale achterstand heeft. Maar dat houdt ons niet tegen om samen fantastische uitstapjes te beleven!

Meer info →


Familie Cappan

PAPA Matthys (1980), houdt van voetbal en wielrennen. MAMA Isabel Thys (1979), is fan van haar gezin. DOCHTER Igna (2005), onze duizendpoot (dans, muziek, scouts, lezen). ZOON Pjotr (2007), gaat naar textiellabo met Asterixstrip in de hand. ZOON Stan (2009), kapoen en voetballer in spe.

Meer info →


Wij zijn de zotte Nuttins. Marijke, Tom en zonen Bram, Stijn en Maarten. Bram is 14 jaar, Stijn is 12 jaar en kleine Maarten is al 9 jaar. Wij gaan deze zomer regelmatig op zoek naar de schat(ten) van Vlieg. Wij trekken er graag op uit en de activiteiten zijn altijd leuk!

Meer info →


Fam Dominguez - Coloma

Wij zijn een gezellig duo. Ons gezin bestaat uit Elisa "de dochter", zei is 8 jaar oud en Estefania "de mama" 28 jaar oud. Wij zijn gek op uitstapjes naar pretparken, theater,... Wij zijn gek op zingen en gek doen. Elisa dans ook heel graag en veel en chiro is een passie die we delen.

Meer info →


Wij zijn een kleine hecht gezin. De Knollies bestaat uit: Mama die houdt van lezen en sporten - Ukkie N. - een kleine boef, die houdt van actieve dingen zoals klimmen en dansen - Poes Hobbes die houdt van lekker liggen en relaxen. We doen graag korte maar krachtige dingen die betaalbaar zijn

Meer info →


de grappigste familie uit Antwerpen!

Meer info →


1-20 van 2346 resultaten