U bent hier:

Groep, Provincie Antwerpen

Je zocht op:

370 resultaten gevonden


Mama Vlieg - papa bioloog -
zotte kleuter taterwater van vijf
vrolijke brabbelmie van bijna één

Meer info →


graag op stap is hij, die kleine Piet, met zijn mama en papa: naar de zoo, gaan wandelen, hedendaagse kunst gaan bewonderen, een fototentoonstelling zien,...het gaat hem en zijn ouders goed af!

Meer info →


Fam Dominguez - Coloma

Wij zijn een gezellig duo. Ons gezin bestaat uit Elisa "de dochter", zei is 8 jaar oud en Estefania "de mama" 28 jaar oud. Wij zijn gek op uitstapjes naar pretparken, theater,... Wij zijn gek op zingen en gek doen. Elisa dans ook heel graag en veel en chiro is een passie die we delen.

Meer info →


Wij zijn de knotsgekke familie uit Berchem en doen graag gekke, creatieve dingen waar je ook niet altijd even serieus moet zijn. Toch laten we ons graag meeslepen in een mooi verhaal. Wetenschap weet ook ons ook enorm te boeien.

Meer info →


De spetsers

Wij zijn een vierkoppig gezin uit Merksplas. Onze dochters, Jenna (11) en Vibe (9) zijn echte dierenvrienden. Verder mag je hen voor een leuke chirozondag of een toffe speurtocht altijd wakker maken! Papa Roel en mama Tine houden van wandelen, mopjes en uiteraard van elkaar! ;-)

Meer info →


de  Koffiekletskes

Ik heb in de aanbieding: 1 kleine professor die gek is op dino's en dingen in elkaar steken en bekijken en bestuderen, geschiedenis en "paleololo...euh wat as dat mama?" En hij is uitstekend doelman! En 1 schattig meisje dat van knutselen en buiten spelen en dieren houdt! Ze circust ook elke week.

Meer info →


Wij wonen met onze familie in de Seefhoek van Antwerpen. Vlakbij het centraal station. Wij hebben geen tuin maar zijn toch heel graag buiten en het liefst nog actief. In onze vrije tijd gaan wij graag wandelen, naar rommelmarkten, naar een optreden,...

Meer info →


2 Volwassene met 1 kind van 6 jaar en 1 kind van 11 jaar.

Meer info →


wij zijn een papa en een mama met bijna 4 lieve sloeberkes van kinderen allemaal jongens maar dat maakt de uitdaging des te groter

Meer info →


De Mollebollekes

Samen met onze vrolijke neefjes en nichtjes, omie en het kriebelmonster trekken we er graag op uit.

Meer info →


snollebolle mama heeft 2 zoontjes die binnenkort een nieuw huisje gaan behuizen in Peulis. Oudste zoontje is bijna 9 jaar en houd van gamen, programmeren en dansen. Jongste zoontje is bijna 6 jaar en houd van voetbal, zwemmen en lopen. gamevliegje en sportvliegje hebben boekenworm als mama.

Meer info →


Schurmans

Papa Bert, Mama Siegrid en ik (Leone)

Meer info →


Mama papa en 2 geweldige kids

Meer info →


Energieke avontuurlijke familie met zin voor uitdagingen

Meer info →


Wij zijn een super gezellige familie met jongen van 10 en meisje van 7 die beste vriendjes zijn van elkaar. Jongen is super creatief en is heel erg geïnteresseerd in fantasie en alles wat groot of fantastisch is (dinosaurussen of sterrenkunde). Het meisje houd van knutselen en achtbanen!

Meer info →


MYN ZUS freyalynn en myn broer jesse en ik

Meer info →Een Belgisch-Hollandse vierspan uit Antwerpen-Noord. Eentje van bijna zes en eentje van ruim zes maanden, en vier koffiekoeken met chocola en crème.
Op zoek naar vertier op maat voor onze oudste en haar vriendinnen.

Meer info →


De bende van De Ridder

De bende van De Ridder woont in Pulle. Onze zoon, Ruben, werd geboren in 2006. In 2009 werd ons gezin compleet met de geboorte van onze dochter Janne

Meer info →


Een gezin van een mama en papa met 3 kleine meisjes.

Meer info →


1-20 van 370 resultaten