U bent hier:

Groep, Regio Roeselare

26 resultaten gevonden


De carlierkes

We zijn een jong tof gezin papa houd van fietsen en van motocross en van zijn 2 dames in huis en mama houd van de paardensport en dan specifiek van jumping papa komt uit oekene en mama uit ieper en nu wonen we met ons drietjes in rollegem-kapelle op de familie foto was ik nog een beetje jonger

Meer info →


Wij zijn een gezin uit West-Vlaanderen met 2 kinderen (5 en 2 jaar).

Meer info →


girls they wanna have fun

Ik ben mama van 2 prachtige en lieve prinsesjes die graag spelen en bijleren, en die vooral veel fun in hun leven willen hebben . We vinden het tof om nieuwe dingen te ontdekken . We proberen zoveel mogelijk van het leven te genieten en van ieder uitstapje iets moois te maken. We houden ook enorm van dieren en van de natuur. Mijn 2 prinsesjes zijn 4 en 10 jaar .Knutselen vinden ze ook heel tof..

Meer info →


Duivels plezante familie

Meer info →


Wij zijn trotse ouders van twee kapoentjes. Hanne is vier jaar en Thomas is 2 jaar geworden gisteren! Samen gaan we graag eens weg. Ja, ook naar een museum!

Meer info →


ik vind mijn familie super leuk

Meer info →Jamie Robaey, Aiden De Gryse, Brend De Gryse, Davy De Gryse

Meer info →Een zotte bende van 4: moeke, papa, Jade en Dorien.
Wij houden van wandelen, zwemmen. De meisjes houden van meisjesactiviteiten zoals konken, schminken... Klimmen op klimtorens kan Dorien ook bekoren.

Meer info →


Jef = papa
Annelies = mama
Niel = enig kind, °2016

Meer info →


We zijn een actief en sportief gezin. Mama, papa, grote zus en kleine broer houden van gezelschapsspelletjes, sporten en op reis gaan.

Meer info →


Depoorter

jong gezin met 2 kinderen die graag een uitstap maken waar de kinderen iets van opsteken

Meer info →


een doordeweekse gezeliige familie

Meer info →


wij zijn een vrolijke en actieve famielie uit roemenie mama houdt van koken en opruimen in ons huis papa houdt fan fietsen en ik hou van lezen en tekenen

Meer info →


Ik en mijn ventje en onze schatten van Saluki's (perzische windhondjes)

Meer info →


Mijn zoon en ik zijn een klein gezinnetje en we komen graag buiten om activiteiten te doen. We trachten dit zo budgetvriendelijk mogelijk te doen

Meer info →


de munck

ik en mijn dochter elise

Meer info →


Wij zijn een gezellig gezin uit Beveren. Papa houdt enorm van muziek, mama leest graag. Met ons gezin (mama, papa en de 3 kids) gaan we graag wandelen. Een museumbezoek op maat, een leuke buitenspeeltuin staan ook op het programma.

Meer info →


wij zijn een vrolijk familie mijn mama houdt van koken ik van lezen en papa van fietsen en o ja wij zijn ook heel lief

Meer info →


1-20 van 26 resultaten