U bent hier:

Regio Aalst

Je zocht op:
Regio Aalst Verwijder filter×

53 resultaten gevonden


Wie zijn wij?
Mama Inge, Papa Erwin en de twee schatten van dochters, Emlin Roos en Marit. Verder zijn er de kippen Heleen, Febe, Lisje, Laura, Nina, Kleintje, Bleekje, de haan Bernd en een paar eenden.

Meer info →


mama , papa , ikzelf ( Leendert) en zus (Eluna)

Meer info →


De Appelmansjes

Wij zijn een leuke, gezellige familie die graag uitstappen doet met het gezin of de hele familie. Samen met onze 2 kindjes Lucas (5 jaar) en Elise (3 jaar) zijn we altijd op zoek naar uitstapjes.

Meer info →


Een bende met drie kindjes van 7, 5 en 2

Meer info →


Lief en leuk en schatig, mooi.

Meer info →


De Corthalskes

Van alles iets. We hebben een creatieve en grappige mama, een logisch denkende papa en een spring-int-veld-zoontje. Dat zijn wij.

Meer info →Wij zijn een ontdekkende familie. Altijd op reis naar een andere plaats, om veel nieuwe dingen te ontdekken. Bos,Boerdeij, zon zee strand het maakt ons niet uit waar. Mama & dochter lezen graag.

Meer info →


Wij zijn een tof gezin van 4 personen. Yorrit & Kiran zijn twee broertjes die houden van uitstapjes en cinema.

Mama & papa houden van reizen en een restaurantje mee te pikken.

Meer info →


Een mama, papa, adolescent en kleuter. We houden vooral van muziek, wereldkeuken en gezelligheid. We houden van natuur en avontuur maar genieten even goed van even rustig aan zo nu en dan. Ontdekken en ervaren en anders brengen we er zelf wel de sfeer in. ;-)

Meer info →


Familie De Frenne

Mama An, papa Jo, dochter Alice van 6 en dochter Julie van 4

Meer info →


De vliegescheetjes

Papa, mama, Emmeke en Linde zijn 4 dolenthousiaste wandelaars, cultuurhappers, dierenvrienden, knutselaars, lekkerbekken en natuurliefhebbers. Samen met onze hond Arthur trekken we het hele land door op zoek naar bijzondere dingen. Geniet met ons mee :)

Meer info →


De vogeltjes

Lachen rijmen en dichten zonder ons .... op te ...

Meer info →


Drie stoere mannen en een dappere mama

Wij zijn een actief gezin uit Aalst dat geniet van de schoonheid van de natuur. De oudste telg is vier en de jongste deugniet bijna twee. Mama houdt van kalligrafie, aquarel en tekenen. Papa van yoga, meditatie en is een echte vegetariër. Wij wonen in de stad en doen veel te voet of met de fiets.

Meer info →


De Deneefkes genieten graag van een filpje, een zalig terrasje' een lekker etentje en gaan graag op pad, maar liefst niet te ver!

Meer info →


Wij zijn een toffe bende uit Zottegem. Papa houdt van computers en sport, vooral basketbal. Mama en dochter houden van creatief bezig zijn, mode en dans. En onze zoon vindt alles even leuk, als hij iedereen maar kan plagen en entertainen.

Meer info →


mama
papa
broer Maarten
zus Kirsten

Meer info →


we zijn 2 gekke volwassene met nog een gekkere 12 jarige

Meer info →


Wij zijn een goedlachs gezin dat houdt van lekker eten, zot doen en gezelligheid.

Meer info →1-20 van 53 resultaten