U bent hier:

Regio Leuven

Je zocht op:
Regio Leuven Verwijder filter×

65 resultaten gevonden


De Vliegeniers

We ruilden de hoofdstad onlangs voor Tervuren. Ons meisje (10) vindt de wereld soms niet zo gemakkelijk, maar kan ook heerlijk schaterlachen. Onze jongen (8) fietst vrolijk door het leven. En wij fietsen mee. Bergop en bergaf, snel of traag, rechtdoor of met omwegen.

Meer info →


De Wijnpersers

We zijn een actief, jong koppel met twee vissen. We trekken er graag op uit in de buurt van Leuven, maar ook in andere steden. We houden van gezellige stadskernen en rockabilly.

Meer info →Compagnie Vertessen - Warson

Baardige vader
Mini Moeder
Grote zus boekenwurm
Kleine zus circusartiest
Samen onder één Leuvens dak alwaar véél geknutseld, getekend en gelezen wordt.
Zoniet, kan U ons steeds terug vinden in de bib, musea, de circusschool of in de "natuur".

Meer info →


De jansberg beertjes

Wij zijn dol op schattenjacht (en geocaches). Arend houdt van de natuur, raadsels en boogschieten, Sterre en Hazel houden van dansen, zingen en spelen. Papa houdt van computeren, schattenjacht en van gekke dingen doen.

Meer info →


Actief gezin van drie (of van zes als je de kat en de kippen erbij telt) uit Kessel-Lo. Dochter houdt van computeren, maar ziet leuke uitstapjes met mama en papa nog zitten. Mama is graag creatief bezig en zoekt leuke theatervoorstellingen uit of boeiende museumbezoeken. Papa zit graag op de fiets.

Meer info →


Wij zijn een jonge familie uit Herent. Hylke en Sophia, beiden geboren 2007, Hylke - geboren in 2004 en Arne (°2002) is de broer van al die meiden. Anne en David zijn de groet mensen in de bende. Samen dingen doen: ja! Helaas hebben we tijd te weinig...

Meer info →Familie Daelemans - Van den Broeck

Wij wonen met ons vrolijk gezinnetje in Boortmeerbeek.
Papa houdt van MTB en klussen. Mama houdt van alles wat creatief is.
Met ons vieren, mama, papa, Silke (9j) en Fien (3j), proberen we veel verschillende dingen; toneel, film, museum, dierentuin. Telkens weer wat anders.

Meer info →


Kato, Flora, Harm & Barbara: deze zottekes vormen de bende van de Rodestraat. Wij houden van zingen en dansen, van zot doen en lekker eten en van vooral samen vanalles beleven!

Meer info →


3 energieke kindjes Lasse, Marit, Pauline
Hanneliese en Vincent
We wonen in Tremelo, maar hebben een sterke band met Leuven.
Zoektochten en avontuurlijke tochten komen hier goed van pas alsook toegankelijke activiteiten.

Meer info →


mijn familie

is dat echt nodig?

Meer info →


Wij gaan graag samen op stap.

Meer info →


Fam Vanhulle

jonge vrolijke kwetterende bende hoewel er maar één vrouwelijk exemplaar bij is. is dol op alles wat natuur is. leeft in een jungle van boeken.

Meer info →


Lieve mama, lieve papa, 2 superlieve zoontjes, Stan en Senne. We hebben ook een kat, Bob en 20 kippen! De 2 kindjes doen alles samen, ondanks het feit dat ze heel verschillend zijn. Senne houdt van dieren en 'vechten', Stan van auto's en knutselen

Meer info →


Wij zijn een leuke familie uit Kessel-Lo, Papa houdt van schilderen en piano spelen, Mama komt uit Ecuador, wij zoeken leuke uitstapjes die fijn en niet te duur zijn voor onze drie schatjes. Vaak komen vriendjes bij ons spelen.

Meer info →


Een echte belgische familie (vlaamse en waalse mix) met 2 nieuwsgierige kinderen die op ontdekking uit willen.

Meer info →


Papa, mama en flinke zoon Robbe

Meer info →


De zotte bende

Altijd fun
Veel doen samen met de kids

Meer info →


Mama en haar 3 mannen

Meer info →


1-20 van 65 resultaten