U bent hier:

Regio Oostende

Je zocht op:
Regio Oostende Verwijder filter×

12 resultaten gevonden


Pansch³

2 knotsgekke buitenkindjes en hun mama ... op zoek naar plezier, fantasie en veel avontuur.

We vinden kamperen de max, doen graag en geocachen, zijn verzot op speelpleintjes, zon, zee en strand ... en houden het graag low budget

Meer info →


Gezin met 2 kindjes, voortdurend op zoek naar boeiende activiteiten.

Meer info →


Mijn mama en ik zijn twee handen op 1 buik en trekken er graag op uit. We houden van avontuur: wandelen, dieren kijken, zoektochten, ... Soms, als het ons lukt, nemen we ook opa en oma mee op sleeptouw. Wij hebben dus zeker geen "zittend gat" ;-)

Meer info →


mama Martine
papa Emanuel
zoontje Henri Dhont

Meer info →


We zijn een Familie ,die weinig tijd geeft en daarom op zoek gaat ,naar leuke dingen om te doen ,wanneer we wel eens tijd hebben.
We bestaan uit 3 man sterk ,wel eigenlijk 1 man sterk en twee sterke vrouwen .Meer moet dat niet zijn

Meer info →


onze gezellige familie bestaat uit 4 personen de papa, de mama, keano en anouk en 2 ferme katers.:-).

Meer info →The Pieterkes

Wij zijn afkomstig uit Roksem en zijn met z'n viertjes. Papa Johan, mama Sylvie, grote broer Mads en kleine zus Elle. Als we een dagje vrij hebben trekken we er graag op uit maar liefst niet te ver.

Meer info →


We zijn nieuw samengesteld gezin die graag eens deelnemen aan actieve uitstappen maar ook gezellig in de tuin zitten met bbq en vrienden vinden we super.
De 2 Kids Milan en Casper vinden zowat alles leuk.

Meer info →


De Atmovers

Introvert gaat hand in hand met extrovert.de balans is volledig in evenwicht wat oestrogeen als testosterone betreft.dit betekend ons gezin uit evenveel mannelijke leden als vrouwelijke leden bestaat. autosport, dans en genbukan Nimpo (Japanse krijgskunst) onze favoriete hobby's zijn.

Meer info →
1-12 van 12 resultaten