U bent hier:

Knokke-Heist

Je zocht op:
Knokke-Heist Verwijder filter×

7 resultaten gevonden


Wij zijn een gezinnetje afkomstig uit Heist-aan-zee. Jana, bijna 10 jaar, houdt er van om op schattenjacht te gaan en is een vat vol energie. Jietse, 5 jaar, is een vrolijke lachbek die graag mee op avontuur gaat. Jenke is onze jongste dochter (bijna 2 jaar), ze is een durfal en houdt er van om samen met ons op stap te gaan.

Meer info →Lief, gezellig en een warme familie.
Grappen maken plezier en amuzement ten top !

Meer info →


tweelingzusjes geboren in februari 2009 en een klein pietjepek van juni 2012.. Mama houdt van zon zee strand en wij ook want zand is plezant! Papa vertoeft vaak op de zee voor zn job.. Naomi en Hailey houden van creatief bezig zijn terwijl Alexie liefst gewoon ravot!

Meer info →


de turnertjes

we doen allemaal aan turen zowel beginner als pro

Meer info →


Gezellige en leuke familie uit Knokke-Heist. Houden van leuke en actieve uitstappen met ons gezin, mama, Lucy, Mona en papa houden van liefst van stadsbezoek gecombineerd met leuke activiteiten voor onze kindjes.

Meer info →


De strand Hollevoetjes

Wij zijn een gezin die gek zijn op uitstapjes. Mama houd van boeken, koken en films. Papa houdt van voetbal, lekker eten en nu en dan eens gamen. Zoonlief (16 maand) houdt van ontdekken. We zoeken vaak uitstapjes wat meer naar het binnenland omdat we zelf van de kust zijn, maar ook aan een voordelige prijs zo kunnen we mee dingen proberen.

Meer info →


1-7 van 7 resultaten