U bent hier:

Oostende

Je zocht op:

12 resultaten gevonden


gezin deley

Ons gezin is special eenheid. Melvin heeft adhd sta altijd vrolijk en druk. Millan heeft autisme de wereld kan bij hem niet normaal draaien maar omgekeerd. Hij is vrolijke clown in huis. Melodie is zingende vrolijke drukke meid met kattenkwaad in huis en ons oudste Merel is heel ondernemende puber met alles erop en eraan wat normaal is voor een puber. ze wil eigen bakker met buitelandse banket.

Meer info →


Wij zijn een zotte familie met een dochter van bijna 3 jaar oud. Wij houden niet van thuis zitten, dus vanaf dat het zonnetje schijnt zijn we weg.

Meer info →


De Busschere - Zonnekein

Jong koppel met een actieve dochter van 6 jaar!

Meer info →


The Pensons Family

Mijn naam is Mathys en ben net 6 jaar geworden.
Ik wil later politie agent worden en met de combi rond te rijden om zo de boeven op te nemen. Ik speel dolgraag met Lego(r) en met mama en papa samen op ontdekking gaan (zoals UitmetVlieg)

Meer info →


Vanhaecke

Wij zijn een zeer actief gezin, we proberen zo vaak mogelijk buiten te gaan met onze jongens ook al zijn ze nog klein. We willen elk speelplein proberen en vermijden eerder de duurdere activiteiten.
Papa Nick 31 Mama Lise 29 Gus bijna 2 en Kamiel 6 maand

Meer info →


Gezellige, drukke bende.

Meer info →


Ik Caroline 36 jaar, mijn man Steve 37 jaar en onze twee zonen Quinten 8 jaar en Ethan 2 jaar.

Meer info →


Dobbelaere

Wij houden van reizen, lezen, sporten, ... Maar vooral van feestjes!

Meer info →


een heel toffe familie met 3 jongens

Meer info →


Wij zijn een gezin dat zot is van uitstapjes en nieuwe ervaringen op doen. Echte vliegverkenners dus. We zijn met vijven thuis ; mama en papa , Robin 12, Matthias 9 en Jonas 7 jaar. Met 3 zonen in huis altijd ambiance!

Meer info →


Een gezin met een werkende mama en papa met 2 dochters van 6?5 jaar en 2 jaar. We proberen vaak uitstapjes te doen afwisselend cultureel ontspannend, natuur,.... Maar onze Kids staan altijd centraal.

Meer info →


wij zijn een bezige familie uit Oostende .

Meer info →


1-12 van 12 resultaten