U bent hier:

Regio Tongeren - Sint-Truiden

Je zocht op:
Regio Tongeren - Sint-Truiden Verwijder filter×

37 resultaten gevonden


fam.vanvinckenroye pouls

het is heel leuk met een famili van mij ik heb een oma en nog een oma en een opa een mama en een papa de een e oma is heel lief en zorgt goed voor mij en de andere oma is heel leuk en lief voor mij en mama is geopereert aan haar hand papa moet het huishouden doen dat kan veel beter en dat was het gr

Meer info →


Alkense Bende

Wij hebben 2 dochters van 2 en 5. Het is dan ook een uitdaging om iets te vinden wat interessant voor un twee is.

Meer info →


Wij zijn een vrolijke en muzikale familie uit Hoepertingen.Mama volgt een cursus herboriste heeft groene vingers,en leest graag.Papa houdt van de natuur en fotografie.Onze 2 dochters Merel en Mirthe vinden het fijn om buiten te ravotten .Maar ze houden ook van dansen (ballet) en de JNM!

Meer info →


De familie Thoeletjes

We zijn een leuke creatieve familie uit Alken. We hebben moestuin papa, cupcake mama, knutsel Merle en jujutsi Wenke. We willen de kinderen graag op een leuke creatieve manier cultuur laten ervaren.

Meer info →


Familie Peeters

Papa, mama en 2 supertoffe en lieve zoontjes (°2010 en °2013)

Meer info →De slurfjes

Wij zijn de Slurfjes en zijn altijd wel te vinden voor wat aangenaam vertier. Musea met zoektochten, theatervoorstellingen, originele workshops, creatieve dingen ... Geschikt voor jongetjes vanaf 6 jaar. Alle tips zijn welkom!

Meer info →


Een zotte bende, die graag in de natuur zijn, en ook heel graag naar concerten gaan, enz

Meer info →


Een zotte bende, die graag in de natuur zijn, en ook heel graag naar concerten gaan, enz

Meer info →


Mama Cindy houdt van lezen en koken.
Papa Peter speelt en kijkt graag voetbal.
Thobe, de zwarte labrador, is een echte speelvogel die het liefst buiten in de schaduw gaat liggen om te rusten.
Ons eerste kindje is onderweg en wordt verwacht rond 1 oktober.

Meer info →


Mijn vriend weet heel veel van geschiedenis en wil in een museum alles van naaldje tot draadje weten. Hij leest élk bord dat er maar staat. Ik ben leerkracht en ben vooral geïnteresseerd in "kinderroutes". Ik voer de opdrachten van deze routes, bij gebrek aan kinderen, zelf uit.

Meer info →


De T-Jehaeskes

We zijn met z'n 5-en: mama, papa, 2 ridders en een prinses. We trekken er graag samen op uit en houden van wat de natuur ons te bieden heeft: wandelen (natuurlijk met een leuke kinderactiviteit voor onderweg!), dierentuin, dwalen in de duinen, gek doen op het strand en spelen in de zee. Lui-lekker, leergierig, knettergek, spring-in't-veld, .... bij ons vind je het allemaal! ;-).

Meer info →


rodolf-rudolfjes

superleuke familie met mijn schattige zusje janis, mijn luie pap, mijn hard werkende moeder, super lieve oma, mijn stille opa en ik de hard studerende oudste dochter

Meer info →


Fam. Lekens - Willems

We zijn een nieuw samengesteld gezin van 3 met een super leuke hond Lino van 1 jaar. Dochter Caithlyn van 5 en dan mezelf en vrouw Sofie.

Meer info →Zotte lieve creatieve en sportieve familie die altijd in is voor avontuur!

Meer info →


Vandoren

Wij zijn een tof gezin van 3 met nummer 4 op komst <3. Wij houden van avontuur en plezier. Natuur is onze thuis maar ook van de stad kunnen wij houden. Ons meisje is een vrolijk bloempje!

Meer info →


Een jonge familie met een dochtertje van 1 jaar en een pasgeboren zoontje

Meer info →


zotte bende

We zijn een actieve bende :-). Mama is alleen met haar 2 deugnietjes. Jaysen en Louka zijn ontzettend graag buiten, bewegen graag, ze houden van diertjes en sport.

Meer info →


Wij zijn een vrolijke en actieve familie uit Keerbergen. Mama en papa spelen muziek. Samen met Senne trekken we er graag op uit! We gaan ook eens graag geocachen of gewoon wandelen en ravotten!

Meer info →


1-20 van 37 resultaten