U bent hier:

Regio Turnhout - Geel

Je zocht op:
Regio Turnhout - Geel Verwijder filter×

99 resultaten gevonden


De spetsers

Wij zijn een vierkoppig gezin uit Merksplas. Onze dochters, Jenna (11) en Vibe (9) zijn echte dierenvrienden. Verder mag je hen voor een leuke chirozondag of een toffe speurtocht altijd wakker maken! Papa Roel en mama Tine houden van wandelen, mopjes en uiteraard van elkaar! ;-)

Meer info →


wij zijn een papa en een mama met bijna 4 lieve sloeberkes van kinderen allemaal jongens maar dat maakt de uitdaging des te groter

Meer info →


Creabijbelhuis

Wij zijn het Creabijbelhuisje een familie gelegen in Geel
waar wij soms activiteiten organiseren om samen gezellig te knutselen, bijbelstudie te geven, bidden en zalige muziek komt aan bod. Alle leeftijden zijn hier welkom. Leer ons kennen kom iets drinken op onze kosten xxx

Meer info →


Mama van 2 kindjes Nell 3 jaar en Flor 9 maand

Meer info →


Ons gezin bestaat maar uit 2 personen.. Ik en mijn dochter emmelien. Samen maken we uitstapjes.. Soms met familie some met vrienden.

Meer info →


Vrolijke gekke bende met 4 kids uit Lichtaart. Mama werkt en papa zorgt voor de kids en het huishouden...

Meer info →


Een gezin met 2 geweldige kids

Meer info →


We zijn een nieuw samengesteld gezin met drie kinderen. Er samen op uit trekken, is echt iets voor ons. Heel verschillende activiteiten spreken ons aan: zo zeggen we zowel tegen theater als film volmondig ja, maar ook een dagje in de natuur of een pretpark kan rekenen op ons enthousiasme.

Meer info →


De Smitskes

Hallo, wij zijn een schattenzoekende familie uit Olen. Met 3 dochters en 1 zoon zijn wij een hele bende. Uit met vlieg is één van onze favoriete bezigheden tijdens de zomeraanden :-)

Meer info →







Gezinnetje van drie uit Hoogstraten. Papa houdt van lopen, fietsen, lezen, avontuur. Mama houdt van zwemmen, shoppen, lezen en wellness. Onze zoon is een echte waterrat, zit nooit stil en houdt van experimenten.

Meer info →


Wij zijn een papa, mama en drie kinderen tussen 4 en 8 jaar. Wij houden van samen op stap te gaan en nieuwe dingen te ontdekken :)

Meer info →


Mami, papi en 3 kleinkinderen

Meer info →


Kangatraining Lille en Tielen met Tanya

Ik ben Tanya Smolderen. Mama van Lena (januari 2018) , kangatrainer en personal trainer en diëtist bij Work 4 it. Als je mama bent geworden leef je op een roze wolk – of staat je wereld op zijn kop. Hoe dan ook, er is veel veranderd. Ook je lichaam is veranderd. Maar sporten, wanneer kom je daar nu nog aan toe? Daarom is er Kangatraining!

Meer info →


Leysen-Deblieck

Wij zijn met z'n 4 en wonen in Herentals. Wij gaan heel regelmatig op uitstap, met de trein of de wagen. We gaan graag naar dierentuinen, musea en theater.

Meer info →


Von Meyers

Wij zijn de Von Meyers, en komen uit Antwerpen-mechelen, en gaan binnenkort in de Kempen wonen. Wij hebben een schat van een dochtertje! Ze is van niets bang en ziet heel graag diertjes. Wij doen graag daguitstapjes, en hebben brede interesses. alle tips zijn welkom!

Meer info →


1-20 van 99 resultaten