U bent hier:

Regio Turnhout - Geel

Je zocht op:
Regio Turnhout - Geel Verwijder filter×

99 resultaten gevonden


De spetsers

Wij zijn een vierkoppig gezin uit Merksplas. Onze dochters, Jenna (11) en Vibe (9) zijn echte dierenvrienden. Verder mag je hen voor een leuke chirozondag of een toffe speurtocht altijd wakker maken! Papa Roel en mama Tine houden van wandelen, mopjes en uiteraard van elkaar! ;-)

Meer info →


wij zijn een papa en een mama met bijna 4 lieve sloeberkes van kinderen allemaal jongens maar dat maakt de uitdaging des te groter

Meer info →


Creabijbelhuis

Wij zijn het Creabijbelhuisje een familie gelegen in Geel
waar wij soms activiteiten organiseren om samen gezellig te knutselen, bijbelstudie te geven, bidden en zalige muziek komt aan bod. Alle leeftijden zijn hier welkom. Leer ons kennen kom iets drinken op onze kosten xxx

Meer info →


Gezin met 3 kinderen momenteel 2 jongens van 11, 9 jaar en 1 meisje van 7 jaar.

Meer info →


Bram: Ona is mijn vrolijke nicht.We vinden het heel leuk om samen schatten te zoeken.
Ona: Bram is 11 jaar,dat is al groot.Toch vinden we samen spelen heel plezant,en vooral de schat gaan zoeken.

Meer info →


Oma's hartediefjes

Ik ben Alexis en elke week ga ik bij oma logeren.
Daar ben ik dan samen met mijn neefje en nichtje, Jesse en Finne.
Ik heb nog een kleine zus maar die kan nog niet mee op uitstapjes.
Oma doet de gekste dingen met en voor ons...

Meer info →


Metemielopstap

Emiel is deeltijds bij de pappa en dan gebruiken wij onze tijd nuttig.

Meer info →


wij zijn met 5 grote mensen en 2 kleintjes van 1en 2 jaar . Wij houden zeer vaal van sporten en wandelen ,fietsen en lekker eten.

Meer info →


De Smitskes

Hallo, wij zijn een schattenzoekende familie uit Olen. Met 3 dochters en 1 zoon zijn wij een hele bende. Uit met vlieg is één van onze favoriete bezigheden tijdens de zomeraanden :-)

Meer info →


We zijn een nieuw samengesteld gezin met drie kinderen. Er samen op uit trekken, is echt iets voor ons. Heel verschillende activiteiten spreken ons aan: zo zeggen we zowel tegen theater als film volmondig ja, maar ook een dagje in de natuur of een pretpark kan rekenen op ons enthousiasme.

Meer info →De Lientjes

Mijn mama en ik zijn 2 Vrolijke Vrienden en Mama Evelien en dochter Jolien dragen beide de naam Lien en daarmee zijn wij de Lientjes!

Meer info →


Mama, papa en 1 zoontje

Meer info →


Wij zijn een knutselgekke familie. Papa maakt houten molens, en tekent portretten. Mama maakt beren, knutselt sieraden in elkaar en is bezig met kalligrafie. Floortje knutselt zoveel dat het huis te klein wordt. Floortje rijdt ook veel met de éénwieler rond en is een echte circusacrobaat.

Meer info →


de De-Rijckskes

Wij zijn een jong gezin met 2 kindjes. Grote broer houdt van alles dat zich kan voortbewegen en vuurwerk. Kleine broer houdt momenteel van zijn tutje en slapen. Papa van games en films en mama van fims en ontspannende wandelingen.

Meer info →


Zoals echte Ceusterkes!

Meer info →


1-20 van 99 resultaten