U bent hier:

Regio Antwerpen

Je zocht op:
Regio Antwerpen Verwijder filter×

208 resultaten gevonden


Mama Vlieg - papa bioloog -
zotte kleuter taterwater van vijf
vrolijke brabbelmie van bijna één

Meer info →


graag op stap is hij, die kleine Piet, met zijn mama en papa: naar de zoo, gaan wandelen, hedendaagse kunst gaan bewonderen, een fototentoonstelling zien,...het gaat hem en zijn ouders goed af!

Meer info →


Fam Dominguez - Coloma

Wij zijn een gezellig duo. Ons gezin bestaat uit Elisa "de dochter", zei is 8 jaar oud en Estefania "de mama" 28 jaar oud. Wij zijn gek op uitstapjes naar pretparken, theater,... Wij zijn gek op zingen en gek doen. Elisa dans ook heel graag en veel en chiro is een passie die we delen.

Meer info →


Schurmans

Papa Bert, Mama Siegrid en ik (Leone)

Meer info →


Wij wonen met onze familie in de Seefhoek van Antwerpen. Vlakbij het centraal station. Wij hebben geen tuin maar zijn toch heel graag buiten en het liefst nog actief. In onze vrije tijd gaan wij graag wandelen, naar rommelmarkten, naar een optreden,...

Meer info →


Wij zijn de knotsgekke familie uit Berchem en doen graag gekke, creatieve dingen waar je ook niet altijd even serieus moet zijn. Toch laten we ons graag meeslepen in een mooi verhaal. Wetenschap weet ook ons ook enorm te boeien.

Meer info →


Toffe bende bestaande uit mama en 2 kids

Meer info →


Wilrijkse welpjes

Gekke bende uit Wilrijk. Grote zus welp (2012), grote broer welp (2015) en babybroer (2018) en hun twee mama’s gaan graag op avontuur in de natuur. We pikken ook graag wat cultuur mee: een tof museum of spannend theaterstuk.

Meer info →


☀️ Lowie's family ☀️

Lowie houdt ervan om op stap te gaan en mama en papa gaan graag mee!

Meer info →Mama papa en 2 geweldige kids

Meer info →


Wij zijn een super gezellige familie met jongen van 10 en meisje van 7 die beste vriendjes zijn van elkaar. Jongen is super creatief en is heel erg geïnteresseerd in fantasie en alles wat groot of fantastisch is (dinosaurussen of sterrenkunde). Het meisje houd van knutselen en achtbanen!

Meer info →


De Taffinkes

Just me and my little man on our adventures together

Meer info →


MYN ZUS freyalynn en myn broer jesse en ik

Meer info →


Stickens

Onze familie bestaat uit mama Dorien en papa Kevin. Samen hebben we 1 dochtertje Pippa. Om de 2 weekends is ook Kevin zijn zoon , Lander, bij ons.

Meer info →


Wij zijn een leuk homo koppel uit Deurne/boom met 2 kinderen 5j en 8j.Maken graag uitstapjes .dierentuinen,speeltuinen,enz

Meer info →


3 kinderen, veel gepraat...

Meer info →


Twee kids vol energie, die zich wel eens vervelen en ruzie maken maar als we weg zijn zich top amuseren. Een papa die overal met ze meeloopt en mama die vaak de spullen bij houdt omdat ze weer eens weg zijn.:-)

Meer info →


mertens-taeymans

zot,gek,graag is op stap

Meer info →


Mertens-Geens

Mama Liesbeth - Papa Jan - dochter Vief - zoon Wies

Meer info →


1-20 van 208 resultaten