U bent hier:

Provincie Vlaams-Brabant

Je zocht op:
Provincie Vlaams-Brabant Verwijder filter×

181 resultaten gevonden


Bulté-De Moortel

Drie stoere kerels... en mama er ook nog bij. Piraten, dino's, ridders en kastelen... happy kerels, die maken die jonkvrouw blij!

Meer info →


De Vliegeniers

We ruilden de hoofdstad onlangs voor Tervuren. Ons meisje (10) vindt de wereld soms niet zo gemakkelijk, maar kan ook heerlijk schaterlachen. Onze jongen (8) fietst vrolijk door het leven. En wij fietsen mee. Bergop en bergaf, snel of traag, rechtdoor of met omwegen.

Meer info →


De Wijnpersers

We zijn een actief, jong koppel met twee vissen. We trekken er graag op uit in de buurt van Leuven, maar ook in andere steden. We houden van gezellige stadskernen en rockabilly.

Meer info →Compagnie Vertessen - Warson

Baardige vader
Mini Moeder
Grote zus boekenwurm
Kleine zus circusartiest
Samen onder één Leuvens dak alwaar véél geknutseld, getekend en gelezen wordt.
Zoniet, kan U ons steeds terug vinden in de bib, musea, de circusschool of in de "natuur".

Meer info →


Wij zijn vier Bengeltjes die graag op stap gaan. Mama Bengel is een juf. Papa bengel weet veel, maar speelt ook graag. De 2 grootste bengels zijn Alexia en Xander . Die houden van fun en avontuur

Meer info →


De jansberg beertjes

Wij zijn dol op schattenjacht (en geocaches). Arend houdt van de natuur, raadsels en boogschieten, Sterre en Hazel houden van dansen, zingen en spelen. Papa houdt van computeren, schattenjacht en van gekke dingen doen.

Meer info →


Wij zijn een actieve familie uit Gooik. Papa houdt van muziek, fietsen, gamen en een avondje stappen. Mama houdt van sporten, improviseren en de natuur. Met onze twee dochtertjes (peuter en kleuter) trekken we er graag eens op uit om hun wereld te verruimen.

Meer info →


Actief gezin van drie (of van zes als je de kat en de kippen erbij telt) uit Kessel-Lo. Dochter houdt van computeren, maar ziet leuke uitstapjes met mama en papa nog zitten. Mama is graag creatief bezig en zoekt leuke theatervoorstellingen uit of boeiende museumbezoeken. Papa zit graag op de fiets.

Meer info →


Wij zijn 2 mama's met een dochter van 5 jaar en een zoon van 3,5 jaar. We genieten om samen met onze kinderen op ontdekking te gaan.

Meer info →


Wij zijn een jonge familie uit Herent. Hylke en Sophia, beiden geboren 2007, Hylke - geboren in 2004 en Arne (°2002) is de broer van al die meiden. Anne en David zijn de groet mensen in de bende. Samen dingen doen: ja! Helaas hebben we tijd te weinig...

Meer info →


Martin is 10 jaar en energiek ...
Voor de rest nog even nadenken wat hier verder aan te vullen :-)

Meer info →Familie Daelemans - Van den Broeck

Wij wonen met ons vrolijk gezinnetje in Boortmeerbeek.
Papa houdt van MTB en klussen. Mama houdt van alles wat creatief is.
Met ons vieren, mama, papa, Silke (9j) en Fien (3j), proberen we veel verschillende dingen; toneel, film, museum, dierentuin. Telkens weer wat anders.

Meer info →


We zijn een sportieve familie, de papa en Seppe houden van voetbal zowel actief als passief. de mama gaat ook sporten en ravotten met de kids.
En samen gaan we graag op ontdekking.

Meer info →


Urbanusfans, Pokemonvangers, trampolinespringers, lopers, fietsers, voetballers, kiters, ...

Meer info →


Zotte familie uit Scherpenheuvel

Meer info →


Kato, Flora, Harm & Barbara: deze zottekes vormen de bende van de Rodestraat. Wij houden van zingen en dansen, van zot doen en lekker eten en van vooral samen vanalles beleven!

Meer info →


Altijd op stap om leuke dingen te ontdekken.

Meer info →


Caudron

Wij zijn een vrolijke en sportieve familie uit Schepdaal. Papa houdt van fietsen, zwemmen en gitaar spelen en mama houdt van lopen, zwemmen en lezen. Er zijn 2 vrolijke en actieve kids in ons gezin, Ward en Mona. Wij zijn dol op uitstapjes met ons 4!

Meer info →


1-20 van 181 resultaten