U bent hier:

Maldegem

Je zocht op:

9 resultaten gevonden


Wij zijn een familie uit Adegem met 2 mama's samen hebben wij een zoon Gerben en een dochter Merel. Zij houden van games. ...maar wij houden van gezinsuitstapjes.

Meer info →


We zijn een jong gezin, met ons drietjes gaan we graag op uitstap. Onze zoon Thibo is nog maar een peutertje dus we zijn voornamelijk geïnteresseerd in kindvriendelijke activiteiten in regio oost- en west-vlaanderen.

Meer info →


Wij zijn een familie met 2kinderen. De dochter is bijna 10 en de zoon bijna 6 jaar oud. We gaan graag eens op uitstap met de kindjes en vinden het altijd leuk om goede uittips te ontvangen.

Meer info →


Een leuke familie bestaande uit 4 personen

Meer info →Wij zijn een leuk gezinnetje met sportieve kindjes.
Ze zijn 8 en 6 jaar. Een meisje en een jongetje.
Lauren is zot van zwemmen en klj. Stephen is dol op voetbal, tennis en klj. Daarnaast houden we van wandelen en fietsen.

Meer info →


Wij zijn een bende levensgenieters

Meer info →


Wij wonen met z'n viertjes in Maldegem. Mama Tina houdt van lezen en koken en papa Jurgen van Clash of Clans en snowboarden. Met onze kinderen Wout (8) en Floor (6) bezoeken we graag lekkere restaurantjes, pretparken en andere gezellige oorden.

Meer info →


Familie Smet

Wij zijn een vrolijke familie uit Maldegem. Wij houden van avontuur en zoeken dus heel graag de schatten van vlieg. Wij kunnen nooit stilzitten en zoeken dus altijd iets om te doen. Wij zijn heel graag buiten, liefst in de natuur.

Meer info →


1-9 van 9 resultaten