U bent hier:

2000 Antwerpen

Je zocht op:
2000 Antwerpen Verwijder filter×

23 resultaten gevonden


Bedoelde je: Antwerpen (+ deelgemeenten)


graag op stap is hij, die kleine Piet, met zijn mama en papa: naar de zoo, gaan wandelen, hedendaagse kunst gaan bewonderen, een fototentoonstelling zien,...het gaat hem en zijn ouders goed af!

Meer info →


Wij wonen met onze familie in de Seefhoek van Antwerpen. Vlakbij het centraal station. Wij hebben geen tuin maar zijn toch heel graag buiten en het liefst nog actief. In onze vrije tijd gaan wij graag wandelen, naar rommelmarkten, naar een optreden,...

Meer info →


O, J, papa en mama. We bezoeken sowieso alle musea rond ons huis in het centrum van Antwerpen :) En soms rijden we wat verder. Olivia is 10, gek op lezen, skiën, ballet en zwemmen. Julian is 8, ook al leesgek en hij springt met gemak 360 graden op zijn ski's...

Meer info →Leys - Soares Oliveira

Mama en 2 jongens, die houden van muziek en films. Een leuke sportieve of culturele uitstap staan we zeker open voor. Zolang we maar wat samen kunnen doen en genieten van de dag.

Meer info →


Mijn twee kapoentjes noemen Elissa 4 jaar en Ilyas 18 maanden, samen met de mama en papa is het elke dag wel een avontuur. Met ons sterk willetje allemaal houden we de boel levend. Er gaat geen dag voorbij zonder er alles uit te halen. Vallen en opstaan leren we al van kleins af aan. Voor nog meer avonturen te beleven, hebben we ons aangemeld bij Uitmetvlieg. gegroet :de vier musketiers

Meer info →Fantastische mix van innemende persoonlijkheden

Meer info →


Fabian,  Hanna , mama en papa

Fabian van bijna 9, geniet van mooie dingen, spannende verhalen en heeft super veel fantasie, Hanna van net zes wil later ridder worden houd zowel van zachte dingen als van stoere verhalen.

Meer info →Wij zijn een gezinnetje met 2 zoontjes

Meer info →


Een Belgisch-Hollandse vierspan uit Antwerpen-Noord. Eentje van bijna zes en eentje van ruim zes maanden, en vier koffiekoeken met chocola en crème.
Op zoek naar vertier op maat voor onze oudste en haar vriendinnen.

Meer info →


wij zijn een actief gezin en houden ervan nieuwe dingen te ontdekken en te beleven .

Meer info →


Mama, papa, dochter en zoon

Meer info →


ik heb 2 grappige mama's

Meer info →


Theater Vonk

Theater Vonk heeft haar basis in Antwerpen Noord. Een kleine kern van vaste spelers wordt per productie aangevuld met nieuwe spelers via audities. Een professionele omkadering staat in voor regie, scenografie, choreografie, film en muziek.

Meer info →


Mama en zoon van 5 jaar

Meer info →


Wij zijn een gezin met twee vrolijke, actieve en soms knotsgekke zonen van bijna 7 en 9 jaar oud. We houden allemaal van muziek: mama zingt, papa danst, Thorsten gaat naar de notenleer en Elias volgt djembé. We gaan ook graag samen zwemmen en de jongens spelen waterpolo.

Meer info →


De Coeckskes

Een gezellige boel met mama, papa en zoon van 1,5!

Meer info →


Zotte familie met Antwerpenaar, Limburgse en een werelds kind ;-)

Meer info →


1-20 van 23 resultaten