U bent hier:

2000 Antwerpen

Je zocht op:
2000 Antwerpen Verwijder filter×

22 resultaten gevonden


Bedoelde je: Antwerpen (+ deelgemeenten)


graag op stap is hij, die kleine Piet, met zijn mama en papa: naar de zoo, gaan wandelen, hedendaagse kunst gaan bewonderen, een fototentoonstelling zien,...het gaat hem en zijn ouders goed af!

Meer info →


Wij wonen met onze familie in de Seefhoek van Antwerpen. Vlakbij het centraal station. Wij hebben geen tuin maar zijn toch heel graag buiten en het liefst nog actief. In onze vrije tijd gaan wij graag wandelen, naar rommelmarkten, naar een optreden,...

Meer info →


We zijn een actief gezinnetje die houden van fietsen en gezellige dingen samen te doen. Daarnaast snuiven we graag een vleugje cultuur op.

Meer info →


Fantastische mix van innemende persoonlijkheden

Meer info →


Fabian,  Hanna , mama en papa

Fabian van bijna 9, geniet van mooie dingen, spannende verhalen en heeft super veel fantasie, Hanna van net zes wil later ridder worden houd zowel van zachte dingen als van stoere verhalen.

Meer info →


Mama en zoon van 5 jaar

Meer info →
Wij zijn een gezin met twee vrolijke, actieve en soms knotsgekke zonen van bijna 7 en 9 jaar oud. We houden allemaal van muziek: mama zingt, papa danst, Thorsten gaat naar de notenleer en Elias volgt djembé. We gaan ook graag samen zwemmen en de jongens spelen waterpolo.

Meer info →


De Coeckskes

Een gezellige boel met mama, papa en zoon van 1,5!

Meer info →


Zotte familie met Antwerpenaar, Limburgse en een werelds kind ;-)

Meer info →


Mama, papa, dochter en zoon

Meer info →


ik heb 2 grappige mama's

Meer info →


Leys - Soares Oliveira

Mama en 2 jongens, die houden van muziek en films. Een leuke sportieve of culturele uitstap staan we zeker open voor. Zolang we maar wat samen kunnen doen en genieten van de dag.

Meer info →Een Belgisch-Hollandse vierspan uit Antwerpen-Noord. Eentje van bijna zes en eentje van ruim zes maanden, en vier koffiekoeken met chocola en crème.
Op zoek naar vertier op maat voor onze oudste en haar vriendinnen.

Meer info →


Theater Vonk

Theater Vonk heeft haar basis in Antwerpen Noord. Een kleine kern van vaste spelers wordt per productie aangevuld met nieuwe spelers via audities. Een professionele omkadering staat in voor regie, scenografie, choreografie, film en muziek.

Meer info →


De blaffende honden

Nieuw samengesteld gezin, 2 meisjes 7 en 9 jaar en 1 jongetje van 8. Wij houden van avontuur, natuur, wandelen, zon, zee en strand. Museums zijn leuk als ze gekoppeld zijn aan doe opdrachten. Aangezien we een groot gezin zijn, zoeken we naar uitstapjes die niet te duur zijn.

Meer info →


Mama papa en 2 geweldige kids

Meer info →


Wij zijn een gezinnetje met 2 zoontjes

Meer info →


1-20 van 22 resultaten