U bent hier:

Antwerpen

Je zocht op:
Antwerpen Verwijder filter×

88 resultaten gevonden


Mama Vlieg - papa bioloog -
zotte kleuter taterwater van vijf
vrolijke brabbelmie van bijna één

Meer info →


graag op stap is hij, die kleine Piet, met zijn mama en papa: naar de zoo, gaan wandelen, hedendaagse kunst gaan bewonderen, een fototentoonstelling zien,...het gaat hem en zijn ouders goed af!

Meer info →


Fam Dominguez - Coloma

Wij zijn een gezellig duo. Ons gezin bestaat uit Elisa "de dochter", zei is 8 jaar oud en Estefania "de mama" 28 jaar oud. Wij zijn gek op uitstapjes naar pretparken, theater,... Wij zijn gek op zingen en gek doen. Elisa dans ook heel graag en veel en chiro is een passie die we delen.

Meer info →


Wij zijn de knotsgekke familie uit Berchem en doen graag gekke, creatieve dingen waar je ook niet altijd even serieus moet zijn. Toch laten we ons graag meeslepen in een mooi verhaal. Wetenschap weet ook ons ook enorm te boeien.

Meer info →


Wij wonen met onze familie in de Seefhoek van Antwerpen. Vlakbij het centraal station. Wij hebben geen tuin maar zijn toch heel graag buiten en het liefst nog actief. In onze vrije tijd gaan wij graag wandelen, naar rommelmarkten, naar een optreden,...

Meer info →


Stickens

Onze familie bestaat uit mama Dorien en papa Kevin. Samen hebben we 1 dochtertje Pippa. Om de 2 weekends is ook Kevin zijn zoon , Lander, bij ons.

Meer info →


We zijn een actief gezinnetje die houden van fietsen en gezellige dingen samen te doen. Daarnaast snuiven we graag een vleugje cultuur op.

Meer info →


Lieve tegen elkaar

Meer info →


Wij wonen in Hoboken en proberen regelmatig leuke uitstapjes te doen: de zoo, toneel, film, museum,...

Meer info →


☀️ Lowie's family ☀️

Lowie houdt ervan om op stap te gaan en mama en papa gaan graag mee!

Meer info →


Wij zijn een vrolijke familie uit Antwerpen. Ons zoontje houdt van sport en is zeer leergierig. We zijn allen graag actief bezig. We gaan graag op uitstap. We proberen steeds de uitstapjes te zoeken die niet al te duur zijn... Verder proberen we zoveel mogelijk van het leven te genieten.

Meer info →


De Samulles

Prettig gestoord gezin bestaande uit een oerGeelse mama en een rasechte Berchemse papa, en dochter Nérine en zoon Robrecht die een mooie mengelmoes van zowel mama als papa zijn. En poes Prosper die zeurt mee als dochter en zoon zeuren.

Meer info →


mijn grootste schatten

ik ben een super fiere mutti van 2 prachtige kleindochters

Meer info →


Fantastische mix van innemende persoonlijkheden

Meer info →


Fabian,  Hanna , mama en papa

Fabian van bijna 9, geniet van mooie dingen, spannende verhalen en heeft super veel fantasie, Hanna van net zes wil later ridder worden houd zowel van zachte dingen als van stoere verhalen.

Meer info →


Wij zijn een mama en een dochter uit Hoboken. Mama wandelt elke dag 11000 stappen en Luka zwemt graag en zit in een atletiekclub. Verder houden we geel veel van dansen in de living en muziek.

Meer info →


De zoogdieren

Wij zijn een leerrijke familie. Papa weet veel van sport. Mama weet veel over het geloof en de kinderen spelen graag en lezen ook veel boeken. Museums met een doe-opdrachten zijn uitverkoren.

Meer info →


EIJ

Samen Sterk, een beetje gek, en liefdevol

Meer info →


Bonjé

Ik ben de oma van de leuke Damon (6 in mei). De mama, Nathalie, bevalt half januari van een 2de zoontje. Damon gaat soms naar zijn papa. Ik zoek dingen voor Damon, zeker voor zodra hij grote broer is. Liefst niet te duur. Ik denk dan vooral aan jeugdbeweging waar er ook een regelmaat bestaat.

Meer info →


Mama en zoon van 5 jaar

Meer info →


1-20 van 88 resultaten